LIVE stream - Synapse Knowledge: Emika | Masterclass

LIVE stream - Synapse Knowledge: Emika | Masterclass

Adresa:

LIVE stream

Termín: 30.5.2021

30květen neděle 20:00

Žánr: ostatní akceTaneční/elektronická hudba

Umělci: Emika


Letošní ročník setká(vá)ní hudebních tvůrců Synapse Knowledge jsme kvůli nepředvídatelným pandemickým okolnostem rozložili do celého roku. Než se budeme moct potkat fyzicky, vykopáváme letošní edici online masterclassem s v Berlíně usazenou producentkou s českými kořeny Emikou. Ta letos slaví 10 let od vydání svého eponymního debutu, na kterém spojila své klasické hudební vzdělání a nadšení pro elektronickou hudbu. O své dosavadní kariéře, práci pro Native Instruments, posunu od elektroniky k orchestrálním nahrávkám, crowdfundingu, živém vystupování ale i řešení aktuální pandemické situace bude Emika mluvit poslední květnovou neděli.

Sledujte Emiku na:
Facebooku
Instagramu
Patreonu
Twitteru

Masterclass se živým Q&A s účastníky proběhne online v anglickém jazyce bez tlumočení. Podrobnosti o průběhu přednášky zveřejníme co nevidět!

Její hudba je temná, plná překvapivých zvratů a rozkomíhaných rytmů. Emika pochází z Británie, místní fanoušky však možná polechtá vědomí, že má český původ. Poté, co vystudovala hru na klavír a kompozici, se začala...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce