JAZZ NA STŘEŠE: Marta Kloučková Trio

JAZZ NA STŘEŠE: Marta Kloučková Trio

Adresa:

Praha 5, Janáčkovo nábřeží 2

Termín: 12.6.2021
Vstupné:

150 Kč

12červen sobota 16:00

Žánr: koncertyjazz praha hudba koncert

Umělci: Marta Kloučková


I v tomto roce Vám přinášíme novou sérii koncertů nazvanou JAZZ ON THE ROOF.  Na střeše Jazz Docku vystoupí vždy v sobotu od 16h menší komorní sestava a potěší Vás pěknými písněmi, vytříbenými sóly a klidnou letní atmosférou akustické podoby jazzu.

Marta Kloučková je multižánrová zpěvačka, textařka a písničkářka působící na české jazzové scéně. Je finalistkou mezinárodní soutěže jazzových vokalistů Voicingers 2017 a semifinalistkou mezinárodní soutěže Riga Jazz Stage 2018. Těžištěm jejího autorského díla je Marta Kloučková Quartet, jejž tvoří hudebníci z tuzemské jazzové špičky. Mimo to je členkou vokálního sextetu Skety a spolupracuje s tělesy a hudebníky napříč žánry (Concept Art Orchestra, Barbora Poláková, Clarinet Factory a další). Tentokrát uslyšíte v jejím podání jazzové standardy a některé vlastní písně.

Ač je zpěvačka Marta Kloučková vcelku novou tváří na tuzemské jazzové scéně, na jejím projevu to není znát. Frázuje s lehkostí, zaujme energií, osobitostí a sametovým, temně zabarveným vokálem. Její projev přináší radost...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce JAZZ NA STŘEŠE: Marta...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 255 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 395 metrů)