Art Safari #36

Art Safari #36

Adresa:

Praha 5, Tělovýchovná 748

Termín: 5.6.2021 13.6.2021

5čer - 13čer celý den

Žánr: výstavyumění workshopy výtvarné umění Praha


Letošní ročník Art Safari #36 začne 5. června a bude trvat celý týden až do 13. června. Umělecká přehlídka odehrávající se ve Studiu Bubec v Praze -Řeporyjích nese rezonující téma: SPOLU. Jednotlivá díla, performance i workshopy budou koncipovány na principu umělecké spolupráce i aktivizace návštěvníků k participaci a prožití akce.

Vybraní umělci, kteří patří ke kmenovým autorům studia a podíleli se významně na jeho existenci, byli osloveni s nabídkou k účasti na Art Safari a zároveň vyzváni k volbě spolupracovníka či spolupracovníků, s nimiž dílo či instalaci pro přehlídku společně vytvoří. Podmínkou je kromě umělecké interakce (nejen spolupráce například na rovině realizační) i výběr inspirativního protějšku ne nutně z uměleckého světa. Spoluautory se tak stali i lidé působící mimo výtvarnou oblast - například herec, geolog nebo filozof.

Mezi letošními devatenácti vystavujícími umělci jsou i významné umělecké osobnosti, jakými jsou Erika Bornová, Jiří Kovanda, Tomáš Císařovský, Miloš Šejn, Čestmír Suška, Martin Jeníček nebo Patrik Hábl. Součástí letošního ročníku jsou i zahraniční umělci: Jean Cherouny z USA a za podpory ČNFA Johannes Makolies a Philip Topolovac z Německa.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Art Safari #36

Volcano Spa HotelPraha (2.9 km)

Villa St. TropezPraha (6 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (6.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (9.2 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (9.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (8.7 km)