MYDY
9. 7. 2021 doors 17:00
Ledárny Braník, Praha

 

MYDY je česká hudební skupina z Prahy vzniklá v roce 2012. Původní jméno Mydy Rabycad skupina v roce 2019 zkrátila pouze na MYDY. Hraje fúzi electroswingu a dalších stylů elektronické hudby, kterou sama nazývá glamtronic.

Po loňské vydařené premiéře se i tento rok dočkají hudební fanoušci koncertů na letní scéně Lucerna Music Baru. Letošní série se uskuteční ve zbrusu novém koncertním areálu v Ledárnách Braník. Od poloviny června do poloviny září se pod hlavičkou Lucerna Music Bar Open Air uskuteční hudební vystoupení předních českých a slovenských interpretů.

Lucerna Music Bar Open Air se oproti loňskému roku, kdy se konal na holešovickém Výstavišti, posune o pár kilometrů proti proudu Vltavy a zakotví v areálu Branických Ledáren.

První ročník Lucerna Music Bar Open Air proběhl loni v létě tak trochu pod tlakem okolností. „Doba covidová nás vyhnala z klubu ven. Paradoxně jsme si užili asi nejlepší léto za celou historii Lucerna Music Baru. Koncerty pod širým nebem mají velké kouzlo a už na prvních akcích jsme si říkali, že letní scéna nesmí zůstat jen světlým bodem v jinak škaredém roce, ale že bychom z toho měli udělat každoroční tradici,“ říká majitel Lucerna Music Baru Michal Filip. 

Mydy Rabycad je česká elektro swingová hudební skupina, kterou tvoří čtveřice muzikantů ve složení Žofie Dařbujánová (zpěv), Mikuláš Pejcha (saxofon, zpěv), Jan Drábek (baskytara) Nèro Scartch (syntetizéry).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mydy - Open Air Ledárny...

Villa Seven HillsPraha (471 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (3.1 km)

Union Hotel PraguePraha (3.9 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (5.5 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (4 km)