Čtyři pokoje - Autokino Strahov

Čtyři pokoje - Autokino Strahov

Adresa:

Praha 6, Zátopkova ulice

Termín: 14.5.2021
Vstupné:

350 Kč

14květen pátek 21:00

Žánr: filmkomedie autokino Strahov Praha


Promítání na obřím plátně, které je sestaveno z šesti lodních kontejnerů na stadionu Strahov s vyhlídkou na Prahu, nebo výhledem na úžasně dlouhý západ slunce. Provoz kina začal v květnu 2020, ale promítá i přes zimní období. Kromě sledování filmů je možné si objednat drink a další občerstvení.

Snímek se odehrává o silvestrovské noci v bývalém hollywoodském grandhotelu, který nyní prochází těžkými časy. Zachycuje groteskní útrapy Teda (Tim Roth), smolařského hotelového poslíčka. Ten při své první službě prožívá trpkou noční můru, když ho čarodějnice, které mají slet v novomanželském apartmá, požádají o pomoc. Všechno se ještě zhorší, když omylem doručí led do špatného pokoje a ve vskutku špatný čas se tak stane svědkem domácího násilí. Následně pošetile přistoupí na gangsterovu prosbu, aby mu v době jeho nepřítomnosti dohlédnul na děti. A aby toho nebylo málo, stane se v závěru noci rozhodčím strašlivé sázky. Bruce Willis, Madonna, Jennifer Bealsová a Antonio Banderas excelují v hlavních rolích této netradiční povídkové komedie, která je dílem čtyř režisérských hvězd – Allison Andersové, Alexandra Rockwella, Roberta Rodrigueze a Quentina Tarantina.

Hrají: Rodrigo García, Phil Parmet, Guillermo Navarro, Andrzej Sekula Hrají: Tim Roth, Valeria Golino, Madonna, Ione Skye, Lili Taylor, Alicia Witt, Jennifer Beals, David Proval, Antonio Banderas, Lana McKissack, Tamlyn Tomita, Danny Verduzco, Salma Hayek, Paul Calderon, Quentin Tarantino, Marisa Tomei, Bruce Willis, Lawrence Bender, Kathy Griffin, Sammi Davis, Kimberly Blair, Marc Lawrence, Monica Lee Bellais, Paul Skemp

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

23dub - 24dubcelý den

24duben středa

Ubytování v okolí akce Čtyři pokoje -...

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 016 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 441 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (2.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (1 607 m)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (1 666 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (1 577 m)