Muzeum Lichožroutů - vstup vítaný!!!

Muzeum Lichožroutů - vstup vítaný!!!

Adresa:

Praha 6, Pelléova 10

Termín: 5.5.2021 23.5.2021
Vstupné:

základní 120 Kč, snížené 90 Kč

5kvě - 23kvě celý den

Žánr: výstavyilustrace komiks multimediální výstava rodina děti Praha


Veřejnosti se opět otevírá ve Ville Pellé výstava Galiny Miklínové s názvem Muzeum Lichožroutů - vstup vítaný!!!. Multimediální retrospektiva originální ilustrátorky, výtvarnice a filmařky zve malé i velké návštěvníky do světa Lichožroutů, jejichž příběhy vytvořila spolu s básníkem Pavlem Šrutem. Vesměs sympatičtí pletení rošťáci, kteří se stali nepřehlédnutelným a univerzálním knižním i filmovým fenoménem, však nechají prostor i pro další povedená dítka své stvořitelky. Návštěvníci se na výstavě setkají i s populárním Vombatem Jirkou a Cílovníky Evy Papouškové a s "klanarády" klanu H2O - Hugem, Hubertem a Ofélií z oblíbených knih Petra Stančíka. Dále se Šrutovým Kokosovým dědkem, panem Kdybychem, Myšutem a jinými. A také s Péťou Fotkou a Kanafáskem.

Tvorba Miklínové plynule přechází z tradiční formy ilustrace do komiksu či animovaného filmu, rozumí si se slovem i hudbou a umožňuje tak multimediální pojetí výstavy, která lehce vtáhne své malé i velké návštěvníky do příběhů jednotlivých postav.

Výstavu je možné navštívit pouze do 23. května. Až do konce výstavy galerie prodlužuje otevírací dobu, mimořádně ji bude možné navštívit každý den od 11.00 do 18.00 hodin.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Muzeum Lichožroutů -...

Vila LannaPraha (373 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 308 metrů)

ValentinskaPraha (1 460 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (1 069 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (1 130 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (2 km)