LIVE stream - Vernisáž výstavy Czech Press Photo v Národním muzeu

LIVE stream - Vernisáž výstavy Czech Press Photo v Národním muzeu

Adresa:

LIVE stream

Termín: 28.4.2021
Vstupné:

zdarma

28duben středa 18:00

Žánr: výstavyfotografie umění vernisáž live stream online zdarma


Přijměte pozvání na on-line vernisáž výstavy Czech Press Photo 2020, která se uskuteční 28. 4. v 18.00 na facebooku Czech Photo a facebooku Národního muzea.

Těšíme se, že výstavu ve dvoraně Národního muzea navštívíte, hned jak to epidemiologická situace dovolí.

„Výstava Czech Press Photo je mimořádnou výstavou, která vznikala v mimořádné době a koná se v mimořádných prostorách Národního muzea. Jsem velice rád, že se výstavu podařilo uskutečnit a snad již brzy si ji budou moci prohlédnout naši návštěvníci společně s dalšími výstavami, které jsou pro ně připraveny v Národním muzeu,“ říká generální ředitel Národního muzea Michal Lukeš.

Výstavu Czech Press Photo doplní výstava Tři pohledy, kde se představí výběr snímků zahraničních porotců. Tato výstava byla instalována v galerii Czech Photo Centre v době lockdownu a k vidění byla pouze online. Představí se Joe Klamar, Chris McGrath a Nicole Tung, kteří ve své fotografické kariéře byli přítomni zásadním okamžikům novodobých světových dějin.

Výstava bude otevřena dle vládních nařízení v prostorách dvorany Národního muzea a potrvá do října 2021.

Otevírací doba: každý den 10.00–18.00.

Cena vstupenky je 200 Kč pro dospělého, snížené vstupné je 120 Kč, rodinné vstupné 2+2 je 450 Kč, školní skupina nad 10 osob je 100 Kč jeden student a pedagogický doprovod je zdarma. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce