LIVE stream - Czech Fashion Night

LIVE stream - Czech Fashion Night

Adresa:

LIVE stream

Termín: 26.4.2021 31.12.2021
Vstupné:

zdarma

26dub - 31pro celý den

Žánr: ostatní akcemóda módní show night show design live stream online zdarma


Czech Fashion Night se opět uskutečnil na unikátním místě, které je s touto událostí spojené. Večer plný módních show se tentokrát konal v designových prostorách Cafe New One, v historickém centru Olomouce. Během večera byly k vidění působivé kolekce předních módních návrhářů a mladých talentů střední školy designu a módy. Tento jedinečný projekt proběhl za podpory Olomouckého kraje a ve spolupráci s nadací Fondazione Stradivari.

Celým večerem diváky provázela originální moderátorská dvojice, Nela Slováková a Miroslav Šimůnek. Tajemnou a elegantní atmosféru příjemně navodilo baletní vystoupení, na které navázala série inspirativních přehlídek.

Módní scénu CZECH FASHION NIGHT prezentovali Luděk Hanák, Olga Rusakova, Sandra Švédová, Petr Kalouda, Klára Kornfeld a Ateliér Klér, brand Laracaille módního návrháře Tomáše Machálka, Neonky by Nela Slováková, Hexis Milano s pánskou módou a spodní prádlo Paul Brun. Svou tvorbu zde představili i studenti Střední školy designu a módy v Prostějově, pod vedením návrhářky Yvony Leitner.

O zvěčnění okamžiku se postaral tým fotografů v čele se světoznámým Arthurem Koffem, který je oficiálním fotografem fashion weeků v New Yorku, Londýně, Miláně a Paříži.

„Letošní ročník Czech Fashion Night v Olomouci probíhá bohužel bez diváků, a to díky současným opatřením. Výhodou je, že celý večer mohou diváci sledovat ONLINE a následně kdykoliv na YOUTUBE. Věřím, že další ročníky již proběhnou s nenahraditelným publikem.“ Jak nám sdělil ředitel CZECH FASHION NIGHT, Ing. Martin Špaček.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

18dub - 21dubcelý den

2srp - 31srpcelý den