Venkovní výstava 30 let svobodné kultury, která bude od 26. 4. do 24. 5. v ulici Na Příkopě blízko Václavského náměstí, vznikla jako reakce na nekončící období zavřených koncertních sálů, klubů, výstav, divadel, kin, zrušených festivalů, koncertních turné a společenských akcí, které nás léta obohacovaly, vzdělávaly a přinášely radost. Výstava chce připomenout, že kultura patří do našich životů a je vyjádřením naší svobody. Výstavu realizovala agentura JVS GROUP jako zakládající člen Asociace promotérů a producentů APPOK ve spolupráci s Českou tiskovou kanceláří.

Výstava zve návštěvníky na cestu plnou emocí i vzpomínek, kterou Česká republika zažila od pádu železné opony. Kultura je nedílnou součástí života a pro mnohé z nás je také obživou a posláním. Protože výstavu připravila společnost JVS GROUP spolu s Asociací promotérů a producentů APPOK, obsahuje hlavně koncertní, výstavní, klubové a festivalové události, které jim jsou nejbližší. A ČTK na ni dodala skvělé dokumentární fotografie.

Výstava je součástí apelu na vládu ČR, ve kterém asociace APPOK prosí vládu o zveřejnění jasných podmínek, za kterých se lidé pracující v kultuře mohou vrátit zpět k svému řemeslu a kulturu zase oživit.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea v Praze Akce v MČ Na Příkopě

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Výstava 30 let...

Tyn Yard ResidencePraha (305 metrů)

The Emblem HotelPraha (591 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (701 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (191 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (409 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (684 m)