Chvalský zámek a MČ Praha 20 pořádají již 31. ročník hornopočernických Čarodějnic, které se konají v sobotu 30. dubna od 14 do 22 hodin. V odpoledním programu od 14 hodin uvidíte dětská hudební, taneční i sportovní vystoupení. Zdarma bude otevřen salon pro děti s malováním na obličej, hair-stylingem a líčením pro maminky. Nebudou chybět středověké hry spolku Molechet i kouzlení s kouzelníkem Kamilem Burdou. Na děti čeká prvotřídní koncert kapely Bombarďák plný legrace, tancování i interakce s publikem, při kterém se nebudou nudit ani dospěláci.

Večerní program po 17. hodině otevře vystoupení muzikálové zpěvačky KLÁRY JELÍNKOVÉ a písničkářky MAJDY MOUDRÉ.

Populární švédské duo skvěle zastoupí jedna z jejich nejvěrnějších kopií THE ROCKSET s programem ROXETTE Tribute band hrající jak v českých tak i zahraničních vodách.
A jako hvězda večera zazáří legendární hudební skupina v čele s Radkem Pastrňákem s hity, které nenechají v klidu žádného fanouška. Vážení a milí, těšte se na BUTY!

Po celé odpoledne až do večera se můžete občerstvit u stánků. Nebude chybět malý i velký oheň, opékání buřtů, kolotoče i závěrečný ohňostroj. Vstupné 70 Kč. Děti do 120 cm zdarma.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Buty jsou česká populární hudební skupina, původně z Ostravy, která vznikla v roce 1986 ze skupin U238 a B komplex. Zakládajícími členy jsou Richard Kroczek a Radek Pastrňák. K nim se přidali Vít Kučaj, Ivan Myslikovjan a Luděk...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

29březen pátek 19:00

29březen pátek 19:30

Cirk La Putyka K

, Bubenské nábřeží 306/13 Divadlo

Ubytování v okolí akce Čarodějnice

Wellness Hotel STEPPraha (8 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (10.3 km)

Top Hotel PrahaPraha (10.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (10.8 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (12.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (10.2 km)