Mani(e)fest - Johana Nejedlová Jakub Čermák

Mani(e)fest - Johana Nejedlová Jakub Čermák

Adresa:

LIVE stream

Termín: 22.4.2021
Vstupné:

zdarma

22duben čtvrtek 20:00

Žánr: ostatní akceliteratura poezie live stream online zdarma Palác Akropolis


Mani(e)fest je o skrytých půvabech zákoutích lidského já, které se jako dítě ve stavu údivu vystavuje zvědavým pohledům přihlížejících. Žijeme v době, kdy jsme zavření, často osamělí, bez možnosti přirozené interakce setkávání. Přesto chceme ostatním říci, kdo jsme, co prožíváme, o čem přemýšlíme. Je to svého druhu mánie a manifest zároveň. Mánie, která nemůže být nikdy potlačena. Večery se konají po dramaturgickým patronátem Barbory Baronové.

22. 4. MANI(E)FEST – SPOLEČNOST 20:00 – 21:00 / Johana Nejedlová + Jakub Čermák

JOHANA NEJEDLOVÁ – Mýty o sexu

Ukázka z chystaného společného projektu s Barush Maush, který vyvrací zažité, ale vědecky vyvrácené představy o sexu a sexualitě.

Johanna Nejedlová je publicistka a zakladatelka spolku Konsent, který se věnuje boření mýtů o sexu a sexuálním násilí. Za svou práci byla několikrát mezinárodně oceněna, naposledy je americký server Bitch media zařadil na seznam 50 lidí ve feminismu, které je dobré sledovat.

JAKUB ČERMÁK – Cermaque/ LAMENT

Jakub Čermák je básník, písničkář a režisér, původem z Teplic. Na kontě má 5 vydaných sbírek, několik desítek videoklipů, filmy i 10 autorských studiových desek, za dvě z nich v minulosti získal nominace na ceny Anděl v kategoriích Alternativa a Folk. V písních se pravidelně vrací k sociálním i environmentálním tématům a k možnostem naděje v současném světě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

4duben čtvrtek 19:30

9duben úterý 19:00