LIVE stream - BlueFest

Adresa:

LIVE stream

Termín: 6.5.2021
Vstupné:

dobrovolné

6květen čtvrtek 19:00

Žánr: festivalypop rock jazz country hudba koncerty hudební festival live stream online

Umělci: Tonya GravesIvan HlasDan Bárta


Protože se kvůli pandemické situaci nemohou konat koncerty s publikem, organizátoři tradičních akcí Prague International Bluenights a BlueFest se letos rozhodli tyto projekty spojit a uskutečnit pod názvem BlueFest online, který bude 6. května od 19:00 hodin živě přenášen na sociálních sítí partnerů i účinkujících. Na festivalu vystoupí Peter Lipa, Flamengo Reunion Session & Karel Kahovec, Ivan Hlas, Tonya Graves, Dan Bárta a více než desítka dalších českých i zahraničních hvězd.

Kvůli celosvětové pandemické situaci se nemohou již více než rok konat koncerty s publikem, a tak se produkční agentura Liver Music rozhodla po důkladném přemýšlení a prověření situace své dlouholeté projekty Prague International Bluenights a BlueFest propojit pod názvem BlueFest online a uspořádat jej, jak již z názvu vyplývá, v online podobě.

Letošní festival BlueFest online bude vysílán zdarma na YouTube či také na facebookových stránkách interpretů a partnerů, ale budou-li diváci chtít, budou mít možnost uhradit dobrovolné online vstupné a podpořit tak hudebníky i dělníky kultury, kteří se na akci podílí.

Tonya Graves má zela nezaměnitelný hlas skupiny Monkey Business a bigbandového New Orchestra of Dreams Štěpána Smetáčka.Tonya se narodila v americkém Peekskillu, pochází z pěti dětí. Od roku 1995 žije v Česku. Pracovala jako...
Ivan Hlas (* 10. května 1954 Praha) je známý český písničkář a hudebník, který se proslavil především písněmi k filmu Šakalí léta, za něž v roce 1993 obdržel Českého lva za nejlepší hudbu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce