LIVE stream - Vyhráváme: Rest + DJ Herby

LIVE stream - Vyhráváme: Rest + DJ Herby

Adresa:

LIVE stream

Termín: 10.4.2021
Vstupné:

zdarma

10duben sobota 20:00

Žánr: koncertyRap Dancehall Trap Hip-Hop Reggae live stream online zdarma Palác Akropolis


VYHRÁVÁME, hrajeme, nevzdáváme to! Oslavte s námi to, že kultura i přes současnou tíživou situaci nadále žije a podpořte své oblíbené umělce. Připravili jsme pro vás sérii 13 živých streamů, ve kterých poznáte pořádný kus české scény. A v tomhle se představí REST & DJ HERBY.

UMĚLCE MŮŽETE PODPOŘIT ZDE

Rest se přes počáteční projekty a pokusy dostal do širšího povědomí hlavně díky rapovým freestyle battlům. Prvním počinem pod Ty Nikdy byla zlomová deska Premiéra, kterou kompletně vyprodukoval DJ Fatte. Premiéra díky beatům, rapu a tématům zaznamenala obrovský úspěch a z Resta se tak v podstatě během noci stal jeden z předních rapových interpretů.

O tři roky později, v říjnu 2013, se k Premiéře přidala deska Střepy. Tu dal Rest dohromady opět s DJ Fattem, který dodal všechny beaty na album. Střepy začínají přesně tam, kde skončila Premiéra a dají se tak považovat jako soubor aktuálních Restových myšlenek a názorů.

Po delší pauze, kdy rozdával sloky na cizí alba víc než vlastní tracky, vyšla v dubnu 2018 jeho třetí deska „Restart“. Nyní už jde o album s hudbou od více producentú, mezi kterými ale nechyběl ani DJ Fatte. Na albu se v textech silně odráží změny v životě Resta a jeho tvorba i sdělení se posouvá jinam, než na předchozích albech.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

20duben sobota 19:30

Raego v Praze

, Vodičkova 704/36 Koncert

26duben pátek 19:30