Aneta Langerová

Aneta Langerová

Adresa:

Praha 1, Václavské nám. 56

Termín: 16.12.2022

16prosinec pátek 19:00

Žánr: koncertyfolk pop Praha

Umělci: Aneta Langerová


Aneta Langerová se po vzácném čase Na Radosti vydala domů do svého nitra a stala se pozorovatelem nových příběhů. Následovat Anet do světa dvou sluncí znamená zaposlouchat se do tónů hudebního časoprostoru duše. Vnímavý pozorovatel v každém z nás se může vydat na cestu fantazie a setkat se s odvážnými alkami, vědomým stromem, příběhy Marie, Bílého Dne či Antonína. Společně se vyšplháme na vysokou horu, odkud na obloze uvidíme táhnout obrazy snů toužícího netopýra, boj větrných mlýnů, bouři ve sklenicích vody, ale také tkáně lesů a řek divokých. Někteří z nás snad pocítí závrať z toho, Jak krásné je být milován, z pokorného ptačího tance anebo z pocitu, že život v absolutním míru máme na dosah.

Album Dvě slunce vyšlo na podzim 2020. Zaposlouchat se do příběhů z nového alba budou moci všichni fanoušci na koncertním turné, na kterém Anet doprovodí její kapela společně se smyčcovým triem.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Aneta Langerová je česká zpěvačka. V červnu 2004 zvítězila v prvním ročníku soutěže Česko hledá SuperStar a díky tomu vydala v září téhož roku album Spousta andělů. Vystudovala obchodní akademii v Praze. V letech 2005 a 2006...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

20duben sobota 14:00

20duben sobota 19:00

21duben neděle 19:00

Ubytování v okolí akce Aneta Langerová

Royal Court ApartmentsPraha (686 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (895 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (985 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (804 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (784 m)