Původní inscenace tvůrčího týmu Mikulášek – Viceníková o životě herců natočená pro 360° kameru a zvuk přináší zážitek ve virtuální realitě v rámci projektu Brejlando.

 

Kolik osobností herci pojmou a jak to odskáčou? Je herectví opravdu vysněným povoláním? Má režisér vždycky pravdu? Co všechno se na jevišti nesmí? Odpověď na tyto a mnohé další otázky se nabízí ze zcela nového úhlu pohledu díky kameře umístěné přímo na jevišti. Ta diváka posune doslova do středu dění a nabídne unikátní virtuální zážitek, a to i pro ty, kteří již představení viděli živě.

Zapůjčení brýlí pro virtuální realitu je zahrnuto v ceně vstupenky.

Brejlando je služba, která nabízí experimentální divadelní zážitek ve virtuální realitě, a to shlédnutí unikátního 360°divadelního záznamu oblíbených inscenací vybraných pražských divadel. Záměrem je hledat nové cesty, jak podpořit kulturní instituce v náročné době omezeného fungování a zároveň objevovat nové formy prezentace umění. Z každé vstupenky divadla obdrží finanční podporu. Jedná se o nejnovější projekt kreativní skupiny Brainz Studios v koprodukci s Magistrátem hlavního města Prahy.

Jak na to?

Nejprve je potřeba vybrat volný termín a vstupenku Brejlando až domů. Cena lístku je 899 Kč za jedny brýle nebo 1399 Kč za dvoje. Brýle budou požadovaný den doručeny mezi 17 a 19 hodinou na zvolenou pražskou adresu.

Druhý den ráno mezi 8 a 10 hodinou kurýr brýle znovu vyzvedne.

Absolvent DAMU, který se věnuje jak herectví, tak hudbě. V různých rolích je možné ho vidět především v pražských divadlech V Dlouhé (), Na Zábradlí nebo v Disku. V roce 2007 se objevil ve filmu Alice Nellis Tajnosti. Je držitelem...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Divadla v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

20duben sobota 14:00

Troja

, Na Příkopě 31 Divadlo

20duben sobota 14:30

Herečka

, Na Perštýně 6 Divadlo

20duben sobota 15:00