Přejít na stránky Ticketpro.cz

Uriah Heep

Adresa:

Praha 1, Štepánská 61

Termín: 20.9.2013

20září čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockpopmetal


Přestože už v Česku legendární kapela Uriah Heep vystupovala několikrát, tentokrát budou její dva plánované koncerty jiné. Skupina, která je jedním z nejdůležitějších pilířů britského hard rocku, se totiž rozhodla výjimečně vyměnit haly za komornější prostředí, aby byla posluchačům blíž. Zdejším fanouškům se ukáže 19.9 v pražské Lucerně a 20. 9. v brněnském Bobycentru.

Přestože už v Česku legendární kapela Uriah Heep vystupovala několikrát, tentokrát budou její dva plánované koncerty jiné. Skupina, která je jedním z nejdůležitějších pilířů britského hard rocku, se totiž rozhodla výjimečně vyměnit haly za komornější prostředí, aby byla posluchačům blíž. Zdejším fanouškům se ukáže 19. a 20. září ve velkém sále pražské Lucerny a v brněnském prostoru Bobycentra.

Vstupenky na obě exkluzivní vystoupení jsou již k dispozici od 490 korun až po luxusní VIP místenkové sezení za 890 korun.

„Když jsme s managementem kapely zvažovali, jak tentokrát britskou legendu představit, rozhodli jsme se právě pro komornější pojetí. Lidé tak budou moci pocítit atmosféru raných koncertů Uriah Heep z počátku sedmdesátých let, než se kapela přesunula do hal,“ popisuje zástupce promotéra koncertu Nina Fialová z Art-Ist Agency.

Legendární Uriah Heep vznikli v roce 1969 a patří vedle Deep Purple, Black Sabbath, Led Zeppelin, Whitesnake či Judas Priest k zakladatelům hard rocku a heavy metalu. Jejich hity jako Lady In Black, Gipsy, Easy Livin nebo July Morning se dodnes řadí do klenotnice světové rockové hudby.

„O tom, že jsou u nás stále populární svědčí i to, že při své poslední návštěvě vyprodali pražský koncert a ten brněnský museli kvůli velkému zájmu přesunout do hokejové haly Kayot. Počítáme proto s tím, že o komornější vystoupení bude velký zájem. Cenu vstupenek budeme samozřejmě s blížícím se datem koncertu postupně zvyšovat, takže kdo si je koupí teď, výrazně ušetří,“doplňuje Fialová.

Koncert Uriah Heep otevře kapela Tibet, která nedávno úspěšně bodovala v českých rádiích a televizních hitparádách s titulní písní svého nového alba Robinsonaut

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Uriah Heep

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (825 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (839 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (715 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (558 m)