Přejít na stránky Ticketpro.cz

Zuby nehty a Vladivojna La Chia

Adresa:

Praha 3, Kubelíkova 27

Termín: 27.5.2013

27květen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyfilm


V Paláci Akropolis se střetnou ženské kapely dvou generací a dvou metropolí. Zuby nehty a Vladivojna La Chia nabídnou svoje rozdílné pohledy na svět. K tomuto velice ojedinělému dvojkoncertu dojde 27. 5. 2013 Společně vystoupí dvě skupiny, kde dominují ženy – Zuby nehty a Vladivojna La Chia. Obě skupiny od sebe dělí rozdíl jedné generace, ale také jejich rozdílná domovská města – Praha a Ostrava.

Zuby nehty jsou považovány za první celodívčí bigbítovou kapelu v Československu. Vystupovaly již v 80tých letech, tehdy ještě pod názvem Dybbuk a po menší pauze pokračovaly ve stejné sestavě pod názvem Zuby nehty.

Vladivojna je zástupkyní nové generace. Se svou kapelou Banana předskakovala Marilynu Mansonovi i skupině Scorpions. Má za sebou spolupráci s Lacem Déczim, Lenkou Dusilovou nebo Varhanem Orchestrovičem Bauerem. V loňském roce složila hudbu k filmu Jana Hřebejka, Nevinnost, za kterou byla nominována na Českého Lva a Ceny české filmové kritiky. Má za sebou dvě úspěąná sólová alba a knihu Vladibajky.

Zatímco Zuby nehty vznikly ještě za minulého režimu, jejich ostravská kolegyně Vladivojna la Chia se pohybuje na scéně relativně kratší dobu. Během jednoho večera tak budeme moci zažít dva podobné, přesto však zcela rozdílné, pohledy na hudební svět.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zuby nehty a Vladivojna...

Žižkovská televizní věžPraha (201 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (609 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 603 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (194 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 610 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 417 m)