Přejít na stránky Ticketpro.cz

Richard Müller

Adresa:

Praha 1, Štepánská 61

Termín: 1.10.2013

1říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyfolkvokální


Jen čisté hlasy a dech beroucí forma interpretací ‚a cappella‘. Tak vypadá nový projekt Richarda Müllera s výstižným názvem HLASY, který je společným dílem legendy slovenské hudební scény a skupiny Fragile a Richarda Müllera.

RICHARD MÜLLER SLAVÍ DNES NAROZENINY - NEJHEZČÍ DÁREK MU NADĚLILI JEHO FANOUŠCI

Několikanásobný slovenský zlatý slavík Richard Müller (54) právě dnes velkolepě oslaví narozeniny! Mezi gratulanty nebude chybět ani přední český herec a moderátor Jan Kraus, který si pro Richarda připravil na večerní natáčení svého pořadu speciální překvapení (vše můžete sledovat od 22:20 na FTV Prima). Nekrásnější dárek, který ale mohl dostat, mu nadělili jeho fanoušci. Richardův projekt HLASY, na kterém aktuálně intenzivně pracuje společně se skupinou Fragile je již beznadějně vyprodaný, a tak musí pro obrovský úspěch přidávat další koncerty!  

„Když jsem přemýšlel, kterým směrem se mám tentokrát vydat, napadla mě spolupráce s vokální kapelou Fragile, která je na Slovensku velmi známá. Má renomé excelentní profesionální skupiny. Zdálo se mi vzájemné propojení tvorby jako dobrý nápad a vzhledem k tomu, že jsme se jednohlasně shodli, nestálo nám nic
v cestě a projekt jsme téměř okamžitě začali připravovat,“
uvedl Richard Müller. Touha rozšířit hudební záběr se vydařila, i když, jak zpěvák prozradil, stojí za vším spousty hodin strašně těžké práce. „Výsledek opravdu stojí za to. Mám obrovskou radost z toho, že budeme muset minimálně v Praze, Bratislavě a Košicích přidávat další koncerty, je to jeden z nejhezčích dárků, jaký jsem mohl dostat,“ říká Richard Müller.  

Jen čisté hlasy a dech beroucí forma interpretací ‚a cappella‘. Tak vypadá nový projekt Richarda Müllera s výstižným názvem HLASY, který je společným dílem legendy slovenské hudební scény a skupiny Fragile a Richarda Müllera. Více informací o společném projektu a připravovaném stejnojmenném podzimním turné najdete na www.hlasy.sk nebo na www.facebook.com/richardmullerpage

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Richard Müller

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (825 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (839 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (715 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (558 m)