Přejít na stránky Ticketpro.cz

Iron Maiden

Adresa:

Praha 10, Vladivostocká 2

Termín: 29.7.2013
Vstupné:

990 - 1.790 KČ

29červenec čtvrtek 01:00

Žánr: rockpopfestivaltechno


IRON MAIDEN jsou zpět na turné a vrací se do České republiky s ohromující MAIDEN ENGLAND SHOW. Jako předkapela se představí britská kapela VOODOO SIX

IRON MAIDEN POTVRDILI PŘEDKAPELU SVÉHO PRAŽSKÉHO KONCERTU, ATMOSFÉRU V SYNOT TIP ARENĚ POŘÁDNĚ NAŽHAVÍ VOODOO SIX

Voodoo Six pocházejí z Londýna, jejich začátky se datují do roku 2003, u vzniku této formace stáli basista Tony Newton
a kytarista Richie Faulkner.
Posléze se k nim připojili i bubeník Dave „Grav quot; Cavill, zpěvák Henry Rundell a druhý kytarista Matt Pearce.
Voodoo Six začali tak, jako další tisíce kapel po celém světě, koncertovat po klubech v rodné Anglii. V roce 2005 se jim naskytla šance zahrát si s Iron Maiden v Londýně. Následující rok, skupina udeřila na různých velkých evropských festivalech, upevnit pozici se jim povedlo i díky skvělému debutu Feed My Soul. Vydání desky předcházel singl Crawl díky kterému se Voodoo Six dostalo přirovnání k slavnějším kolegům včele s Audioslave, Guns N ‚Roses nebo Alice in Chains.

IRON MAIDEN JSOU ZPĚT NA TURNÉ A VRACÍ SE DO ČESKÉ REPUBLIKY S OHROMUJÍCÍ MAIDEN ENGLAND SHOW

SPOLEČNOST LIVE NATION ČESKÁ REPUBLIKA S HRDOSTÍ OZNAMUJE, ŽE PO PĚTI LETECH PŘIVÍTÁ LEGENDÁRNÍ IRON MAIDEN,
KTEŘÍ SE FANOUŠKŮM PŘEDSTAVÍ 29.7. 2013 NA KONCERTĚ POD ŠIRÝM NEBEM V PRAŽSKÉ SYNOT TIP ARÉNĚ.

„MAIDEN ENGLAND TOUR quot; vymezí třetí kapitolu v historii Iron Maiden, cestu, která začala v roce 2004 s DVD „The Early Days quot; a následnými „Early Days Tour quot;.Část druhá následovala v roce 2008 s DVD „Life After Death quot;, kdy kapela absolvovala průlomové „Somewhere Back In Time World Tour 2008/9 quot;. Koncerty na tomto turné navštívily více jak dva miliony fanoušků v téměř 40 zemích, včetně České republiky. Iron Maiden na turné k přepravě využívali Boeing 757 , pojmenovaný Ed Force One a pilotovaný zpěvákem Brucem Dickinsonem. Vše je zaznamenáno na DVD „Flight 666 quot;.

„Maiden England World Tour quot; bude úzce odrážet, pokud jde o produkci a obsah, původní koncertní video stejného názvu z roku 1988, které bylo natočeno v rámci turné „Seventh Son Of A Seventh Son Tour quot;.

Komentář Bruce Dickinsona: „Těšíme se, až se letos v létě opět setkáme se všemi našimi fanoušky v pražské Synot Tip Aréně. Díky moderní technologii, jsme byli schopni aktualizovat a vylepšit původní produkci Maiden England z roku 1988. Těšit se můžete na nový obrovský světelný park, novou scénu a různá ztělesnění Eddieho. Nebude chybět ani spousta pyrotechniky a všechny druhy jiných vzrušujících věcí pro fanoušky.

Steve Harris pokračuje;
„Víme, jak populární jsou History of Maiden Tours u fanoušků všech věkových kategorií. Ti se mohou těšit na kompletní produkci, kterou jsme měli loni
na našem americkém turné.
Setlist* http://www.ironmaiden.com/setlist.html, se kterým jsme si užili obrovské množství zábavy, obsahuje skladby které jsme dlouhou dobu nehráli - Seventh Son, The Prisoner a Afraid To Shoot Strangers, nechybějí na něm ani u fanoušků oblíbené The Trooper, Aces High, The Clairvoyant, The Number Of The Beast, Wasted Years and Run To The Hills. První část turné byla příjemná pro celou kapelu a opravdu se těšíme až celou show představíme našim fanouškům po celé Evropě quot;.

IRON MAIDEN jsou široce považováni za jednu z nejdůležitějších a nejvlivnějších rockových kapel všech dob. Během své existence IRON MAIDEN prodali téměř 90 milionů alb po celém světě, odehráli více než 2000 živých vystoupení v 58 zemích po celém světě. Doposud vydali 15 studiových alb, včetně posledního The Final Frontier , které dosáhlo 1. příček hitparád v 28 zemích včetně České republiky!

*North American set list: Moonchild, Can I Play With Madness, The Prisoner, 2 Minutes To Midnight, Afraid To Shoot Strangers, The Trooper, The Number Of The Beast, Phantom Of The Opera, Run To The Hills, Wasted Years, Seventh Son Of A Seventh Son, The Clairvoyant, Fear Of The Dark, Iron Maiden, Aces High, The Evil That Men Do, Running Free.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Iron Maiden

Residence TrafickPraha (942 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 894 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (3.2 km)