Přejít na stránky Ticketpro.cz

Acca / Dacca

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 36

Termín: 30.11.-0001
Vstupné:

350 Kč

1leden čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrock


Australský soubor ACCA / DACCA dorazí do České republiky na 2 koncerty, na kterých představí největší hity AC/DC. Svoji reputaci si vybudoval během posledních třinácti let, a to nejen v rodné Austrálii. Soubor si i nadále získává fanoušky po celém světě díky svojí špičkové úrovni.

AUSTRALSKÝ SOUBOR ACCA / DACCA DORAZÍ DO ČESKÉ REPUBLIKY NA DVA KONCERTY, NA KTERÝCH PŘEDSTAVÍ NEJVĚTŠÍ HITY LEGENDÁRNÍCH AC/DC.

Svoji reputaci si soubor ACCA/DACCA vybudoval během posledních třinácti let, a to nejen v rodné Austrálii. Soubor si i nadále získává fanoušky po celém světě díky svojí špičkové úrovni.

Angus Young z AC/DC nedávno v jednom z rozhovorů uvedl: „POKUD nemáte možnost vidět AC / DC, navštivte koncert ACCA / DACCA!“

Skupina ACCA / DACCA byla založena v australském Brisbane v roce 2000 a u jejího zrodu stál zpěvák Larry Attard [Bon / Brian.] Larry s hudbou AC / DC vyrůstal a bezmezně je obdivoval. Jeho hlas je neuvěřitelně podobný hlasu Bona Scotta, který zpíval v AC/DC do roku 1980, kdy zemřel. David Young [Angus] odjel z rodného Londýna teprve nedávno a připojil se k ACCA/ DACCA - ještě předtím však působil v jiném, an glickém souboru hrajícím hudbu legendárních AC/DC. Podle všeho se Young pro tuhle roli narodil – s nahými koleny, raubířským kukučem a ve školní uniform ě dodává koncertům autenticitu, nemluvě o jeho hře na kytaru, ve které by i odborníci hledali jen velmi těžko rozdíly od hry jeho hudebního vzoru. Tvrdé kytarové rify, které jsou pro tvorbu AC/DC typické, má v kapele na starosti Mat Rath (Malcolm). James Macentire [Cliff] hraje na basu a za bicí soupravou sedí teprve patnáctiletý zázrak Jesse Attard [Phil Rudd]. Tihle čtyři hudebníci ACCA / DACCA - společně s 25000 watty zvuku a obrovskou světelnou show - vypadají a hlavně znějí jako AC/DC .

ACCA / DACCA získali nadšené ohlasy na své koncerty nejenom v rodné Austrálii, ale i na Novém Zélandu nebo v Indonésii, kde si podmanili hudební tisk i zástupy fanoušků.

Koncerty ACCA / DACCA trvají bez přestávky 2 hodiny 15 minut a v rámci této divoké jízdy se fanoušci dočkají takových klasickýc h hitů, jako jsou Dirty Deeds, TNT, Highway to Hell, The Jack, Rosie, Let There Be Rock, a spousty dalších pecek AC / DC, stejně tak jako i některých méně z námých skladeb. ACCA/DACCA ROCKS

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Acca / Dacca

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (699 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (771 metrů)

The Emblem HotelPraha (850 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (678 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (467 m)