Přejít na stránky Ticketpro.cz

SaSaZu slaví 4. narozeniny

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábř. 306/13

Termín: 29.3.2013

29březen čtvrtek 01:00

Žánr: popfestivalkabaret


Nejlepšímu pražskému klubu přijedou poblahopřát hvězdy Sensation White! Slavte s námi, protože SaSaZu je tu už čtyři roky jenom pro Vás!

SASAZU Is Your House!

4. narozeniny klubu SaSaZu

Holandští „bratři v mixu“ DJs JUAN a DANIEL SANCHEZOVÉ zahrají poprvé společně v SaSaZu!

Už čtyři roky se klubeři z Prahy i návštěvníci z celého světa chodí bavit do SaSaZu. Holešovického klubu, který za dobu své úspěšné existence hostil taková jména světové pop music jako jsou Lily Allen, Billy Idol, Air či Underworld anebo hvězdné DJs typu Paula Kalkbrennera a Tiësta.

Velká narozeninová party coby dárek SaSaZu svým věrným návštěvníkům se uskuteční v pátek 29. března. Jejím hlavním lákadlem je vystoupení holandských „bratrů v mixu“ JUANA a DANIELA SANCHEOVÝCH a jejich rodáka, jímž je DJ MEHDI DEYES, resident vyhlášené amsterodamské klubové noci Inner Circle.

Mezi gratulanty pochopitelně nebudou chybět ani zástupci domácí dýdžejské scény. Za gramofony se během narozeninové party postaví DJ ENRICO. Ten jako jediný Čech hrál i na festivalu Full Moon v Thajsku a byl též pozván do vyhlášeného klubu Amnesia na Ibize. Svůj narozeninový set odehraje i vyhlášený DJ CARLOS SQUINT, který se jako jeden z mála domácích DJs úspěšně věnuje i nu-disku. Slavit budete moci též s oblíbeným residentem pražského afterklubu Studio 54, jímž je DJ P@CO a jistě vás skvěle pobaví i jeho kolega DJ PIF, jehož specialitou jsou méně obvyklé styly jako jackin‘ house.

Samozřejmostí všech parties v SaSaZu jsou velká výprava a úchvatná vizuální show. A v případě 4. narozenin klubu tomu nebude jinak. Oslava bude stylizována do podoby velkého kabaretu, jehož atmosféru vedle speciálních LED projekcí podtrhnou i ty nejvíce sexy tanečnice ve stylových kostýmech. O křišťálový zvuk se pak již tradičně postará audio systém Kara od L-Acoustics a oči návštěvníků se popasou na skvělé světelné show.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce SaSaZu slaví 4....

Výstaviště HolešovicePraha (1 177 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 853 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 972 metrů)