Přejít na stránky Ticketpro.cz

Prague A-Cappella Festival

Adresa:

Praha 1, 28. října 1

Termín: 16.4.2013 18.4.2013

16duben čtvrtek 01:00

Žánr: Worldrockpopfolkreggaefestivaljazzswingvokální


2. ročník a-cappella festivalu

Druhý ročník unikátního českého festivalu vokálních skupin. Moderní hudba v podání a-cappella – tedy bez nástrojů. Čeká vás R´n´B, soul, pop, jazz, gospel, rock a mnoho dalších stylů. 6 vokálních skupin, 2 večery, 1 klub.
16. a 18. dubna 2013 / 21:00

V rámci prvního festivalového večera vystoupí 16. dubna od 19:30 v klubu Jazz Republic tyto skupiny:

TimbreTone

Pětice mladých, zkušených hudebníků milujících umění a-cappella a široké hudební obzory od jazzu přes alternativní pop až po folklór.
Megafon
Megafon-to je a-cappella a rock. Mužský vokální kvartet zpívá česky, anglicky a německy a to jak vlastní písně, tak převzaté skladby pečlivě vybrané ze světové pop rockové scény. Přirozený trojhlas nebo čtyřhlas střídá s aranžemi využívajícími moderních zvukových technik.
G*apeels
G*apeels – čtyři jedinečné hlasy, čtyři varianty ženské krásy, jedno obrovské přátelství a láska k hudbě a-cappella. Už dvanáctý rok okouzlují svým originálním pojetím skladeb, které protínají žánry od klasiky až po R’n’B a pop. Dnes se G*apeels věnují především spolupráci s českými i zahraničními funky a reggae kapelami a také vlastní tvorbě, kterou se z části chystají představit právě na letošním festivalu.

V rámci druhého festivalového večera vystoupí tyto skupiny:
Voxtet
- „hot jazz amp; cool pop“
Voxtet tvoří dvě dívky a tři muži, které svedla dohromady radost ze zpěvu a-cappella. Inspirací jim jsou světové skupiny jako TAKE6, The Real Group, The Swingle Singers, New York Voices a další. Voxtet za více než 13 let své činnosti zazpíval na téměř 350 koncertech v 11 evropských zemích.
Totál Vokál
Totál Vokál je totálně vokální band - tedy band navýsost originální a pravděpodobně jediný svého druhu u nás. Melodický, dynamický, poetický, komický.
Hlasoplet
Hlasoplet - latentní sextet o pěti mužích. Za deset let své existence má za sebou stovky tuzemských i zahraničních vystoupení. V repertoáru má jazzové i popové standardy i vlastní skladby. Skupina Hlasoplet je vítězem divácké ceny Prague A-cappella Festival 2012

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

28březen čtvrtek 20:00

29březen pátek 20:30

Ivo Blahunek

, Malostranské náměstí 21 Koncert

30březen sobota 22:00

Charlie Slavík Revue

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

1duben pondělí 21:00

Tonya Graves Band

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

Ubytování v okolí akce Prague A-Cappella...

The Emblem HotelPraha (545 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (552 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (575 metrů)