Přejít na stránky Ticketpro.cz

Ewert and The Two Dragons

Adresa:

Praha 1, Jakubská 2

Termín: 2.4.2013

2duben čtvrtek 01:00

Žánr: Worldrockfestivalindie

Umělci: Ewert and The Two Dragons


Nenechte si ujít úplně první pražský koncert estonských dračounů Ewert and The Two Dragons, který se koná 2. dubna v pražském klubu Chapeau Rouge na 3. stage.

Estonští indie-rockeři Ewert and The Two Dragons oznamují zcela první koncert v Praze!

Indie-rockový band z Estonska s poetickým názvem Ewert and The Two Dragons vyjíždí na evropské turné a zamíří při něm i do pražského klubu Chapeau Rouge. Koncert se koná v úterý 2. dubna.

Estonská kapela vystoupí v České republice již podruhé – loni ji fanoušci mohli vidět na festivalu Colours of Ostrava v jejich „menší“ formaci. Do pražského klubu Chapeau Rouge zavítají ve své plné živé sestavě, která čítá členů hned sedm. Název kapely vznikl podle oblíbeného filmu leadera kapely, zpěváka a klávesisty Ewerta Sundjy. Jejich druhé album Good Man Down získalo hned několik ocenění, mimojiné cenu za nejlepší album roku 2012, a stejnojmenná titulní skladba alba získala cenu za nejlepší skladbu roku 2012. Ewertovi draci stihli vyhrát jednu prestižní cenu už i letos – a to sice European Border Breaker Awards.

„Hudba, kterou předvádí Ewert and the Two Dragons je hodně o akustickém zvuku kytary a jejím propojení s melodickými klávesami. V pobaltí jsou jasnými miláčky fanoušků i kritiky. Od vydání jejich druhé desky Good Man Down mají skvěle nakročeno – projeli různé festivaly napříč Evropou, ale třeba i Brazílii! Jen za rok 2012 vyhráli v samotném Estonsku pět různých prestižních cen - a my jsme moc rádi, že je můžeme v České republice opět přivítat,“ řekl zástupce pořadatelské společnosti Fource Entertainment.

Nenechte si ujít úplně první pražský koncert estonských dračounů Ewert and The Two Dragons, který se koná 2. dubna v pražském klubu Chapeau Rouge na 3. stage.

Facebook event link: https://www.facebook.com/events/412853605467718/

Homepage klubu: http://www.chapeaurouge.cz/

Ewert and The Two Dragons jsou v rodném Estonsku doslova superhvězdy. Koncerty pro tisíce lidí vyprodávají levou zadní. “Náš první velký koncert ve slavné tallinské aréně Nokia Concert Hall byl jedním z hlavních přelomů v naší...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ewert and The Two Dragons

Tyn Yard ResidencePraha (56 metrů)

The Emblem HotelPraha (463 metrů)

ValentinskaPraha (587 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (234 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (310 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (802 m)