Přejít na stránky Ticketpro.cz

Gabin

Adresa:

Praha 3, Kubelíkova 27

Termín: 18.4.2013

18duben čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypopjazzswing


V jejich tvorbě je slyšet směs funku, soulu i jazzu, atmosféry ze starých filmů i plážové party v Latinské Americe. Hudební encyklopedie popisují tento styl jako jazz-electro-lounge-world. Prý je těžké ho zaškatulkovat, ale o to snadněji mu člověk podlehne.

Filipo Clary a Max Botti na sebe poprvé výrazně upozornili předělávkou swingového hitu Doo-uap Doo-Uap, Doo-Uap, do nějž přidali špetku francouzského šarmu a nostalgie 30. let.

Nezanedbatelnou roli ve skladbách Gabin hrají hostující vokalisté, ať už dvojnásobná držitelka Grammy – jazzová zpěvačka Dee Dee Bridgewater, Ana Carril Obiols z Mano Negra, Chris Cornell ze Soundgarden, Edwyn Collins nebo China Moses, dcera Dee Dee Bridgewater. Na koncertech Gabin vystřídali již několik vokalistek, aktuálně s nimi vystupuje soulová diva Lucy Campeti.

V průběhu deseti let úspěšné kariéry se jejich skladby objevily i v televizních reklamách a seriálech jako Sex ve městě nebo Odpočívej v pokoji. A právě průřez tím nejlepším přijedou Gabin po dvou letech představit do Prahy.

V jejich tvorbě je slyšet směs funku, soulu i jazzu, atmosféry ze starých filmů i plážové party v Latinské Americe. Hudební encyklopedie popisují tento styl jako jazz-electro-lounge-world. Prý je těžké ho zaškatulkovat, ale o to snadněji mu člověk podlehne.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Gabin

Žižkovská televizní věžPraha (201 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (609 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 603 metrů)