Šperkařská sváteční neděle

Adresa:

Praha 7, Osadní 35

Termín: 24.3.2013
Vstupné:

zdarma

24březen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcedesignfashion


Neděle bude na Designblok Premier Fashion Weeku patřit nejen módě, ale i šperku. Symbolicky se tak v rámci nedělního pop-up shopu setkají obě oblasti, které tvoří součást jarního Designblok Premier Fashion Weeku  - autorský módní design a autorský šperk.

Pop-up shop v galerii Křehký začne v 11:00. Vystaveny a připraveny k vyzkoušení budou všechny kolekce představené v rámci přehlídek. Denisa Nová, Hana Zárubová, Lenka Kohoutová, Klára Nademlýnská, Liběna Rochová, Kateřina Geislerová a mnoho dalších představí nejen kolekce na jaro léto, ale i výhledové kolekce na podzim zima. Některé kolekce bude možné zakoupit pouze na nedělním pop-up shopu. Kolekce Martiny Špetlové, která působí v Londýně, pařížské kolekce Melle Chacha, Vaniny Escoubet, nebo tašky AnPlusKa po skončení Designblok Premier Fashion Weeku odcestují zpět do vlasti.

Speciální akcí v rámci pop-up shopu bude šperkařský brunch taktéž v galerii Křehký. Na něm se představí nová kolekce loňských Grand designérů roku Zdeňka Vacka a Daniela Pošty, tvořícími pod značkou Zorya, nebo na šperky rodinné šperkařské firmy BeldaFactory. Svou práci představí take Věra Nováková, nebo nový objev na české scéně Kristýna Španihelová či objev loňského Designbloku Janja Prokić.

Eva Eisler zde představí v premiéře kolekci Wabi Sabi, ke které říká: “Termín Wabi Sabi pochází z japonské tradice a reprezentuje filosofii autentičnosti, neokázalosti, nedokonalosti, elegance, prosté krásy a víry, že objekt získává na hodnotě užitím a plynutím času.” Eva Eisler vede atelier K.O.V. na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze. Šperku se věnuje dlouhodobě a v této oblasti si vydobyla mezinárodní renomé. Její tvorba je ale daleko širší, kromě šperku se totiž věnuje i volnému umění a architektuře. Ve své tvorbě vždy přemýšlí konceptuálně, šperk není jen ozdobou, je uměním a zároveň filozofií. Eva Eisler k tomu říká:  “Věnuji se mimo jiné tvorbě šperku jako formy osobního vyjádření a dotvoření prostředí a osobnosti.”

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Šperkařská...

Výstaviště HolešovicePraha (1 075 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.4 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.3 km)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.6 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 235 m)