Přejít na stránky Ticketpro.cz

Světáci

Adresa:

Praha 1, Jungmannova 31

Termín: 29.5.2014

29květen čtvrtek 01:00

Žánr: divadločinohrakomedie


Vratislav Blažek/Zdeněk Podskalský/Evžen Illín, Vlastimil Hála

Notoricky známá filmová hudební komedie Vratislava Blažka a Zdeňka Podskalského s písněmi Evžena Illína a Vlastimila Hály z roku 1969 trůní od své premiéry na špičce žebříčků nejoblíbenějších českých filmů. V divadelní úpravě a v režii Lumíra Olšovského se na jevišti objeví stálice Divadelní společnosti Háta, ale i nové populární tváře: Mahulena Bočanová, Adéla Gondíková, Vlasta Žehrová, Olga Želenská, Monika Absolonová, Ivana Andrlová anebo Jana Zenáhlíková v rolích lehkých dam, Miriam Kantorková nebo Vlasta Peterková v roli paní Trčkové, Dalibor Gondík, Martin Zounar, Zbyšek Pantůček, Aleš Háma, Filip Tomsa, Lumír Olšovský v rolích fasádníků a Martin Sobotka, Pavel Vítek a Lukáš Pečenka v ostatních rolích. Jako zvláštní hosté účinkují v roli emeritního profesora šarmantní Jan Přeučil nebo „dechovkový král“ Josef Oplt.


Režie: Lumír Olšovský

Hrají: Mahulena Bočanová, Martin Zounar, Monika Absolonová, Jan Přeučil, Miriam Kantorková, Olga Želenská, Zbyšek Pantůček, Filip Tomsa, Pavel Vítek a Martin Sobotka
Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Světáci

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (628 metrů)

The Emblem HotelPraha (632 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (636 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (508 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (245 m)