Přejít na stránky Ticketpro.cz

Mistrovství ČR v latinských tancích 2013

Adresa:

Praha 9, Kovanecká 7

Termín: 23.2.2013

23únor čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcesoutěž


Mistrovství ČR 2013 v latinskoamerických tancích se uskuteční v sobotu, 23.2.2013 v nové hale Sparty Praha. Více než 180 nejlepších párů tanečního sportu z celé ČR bude soutěžit o prestižní titul Mistra České republiky

Mistrovství České republiky 2013 v latinskoamerických tancích se uskuteční v sobotu, 23.2.2013 v nové hale Sparty Praha Podvinný mlýn v Praze 9 Vysočanech. Více než 180 nejlepších párů tanečního sportu z celé České republiky bude soutěžit o prestižní titul Mistra České republiky v kategoriích Junioři I a II do 14 a 16 let, Mládež do 18 let, ktg. do 21 let, Dospělí do 35 let a Senioři nad 35 let. Soutěžit se bude v pěti tancích latinskoamerického rytmu: Samba, Cha-Cha, Paso doble, Rumba a Jiwe.

„Ano, bude to den plný kultivovaného vzrušujícího tance a romantické hudby. Taneční páry, trenéři, choreografové předvedou výsledky své celoroční práce, jak se jim podařilo ztvárnit pohybovou souhru, vztah mezi mužem a ženou, při špičkovému tanečním výkonu“ lákají návštěvníky pořadatelé Jiří Ševčík a Dobromil Nováček

Přípravy v ubech naznačují, že nebude chybět zdravá ctižádost a velké napětí při tanečním zápolení párů nejen na parketě, ale i fanoušků v hledišti a to zejména českých a moravských klubů. Účast nejlepších soutěžních tanečních párů, jejich kvalita a perfektní prostředí v nové hale Sparty Praha Podvinný mlýn, Kovanecká, Praha 9, Vysočany předurčuje, že MČR bude přehlídkou mládí, krásy a pohybu, pro diváky velmi zajímavé, sportovně a hudebně vzrušující.

Nejen divákům v hale, ale i u televizních obrazovek chceme ukázat latinské tance v celé jejich kráse. Televizní pořad Stardance opět přilákal k obrazovkám miliony diváků, kteří znovu objevili kouzlo tance. „A proto přijďte osobně zažít kousek tohoto kouzla a neopakovatelnou atmosféru při této atraktivní taneční soutěži!“ zve Ševčík.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín

Podobné akce

23duben úterý 19:00

Čerstvé vtípečky v Myslíš? – Stand-up open mic

, Myslíš?, Skořepka 354/3, 110 00 Staré Město Ostatní

Ubytování v okolí akce Mistrovství ČR v...

Wellness Hotel STEPPraha (755 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.4 km)

Výstaviště HolešovicePraha (3.8 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.9 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.6 km)