Přejít na stránky Ticketpro.cz

Pain Of Salvation (Swe)

Adresa:

Praha 3, Koněvova 219

Termín: 5.4.2013

5duben čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrock


Progress rockoví Švédi PAIN OF SALVATION zavítají spolu s ANNEKE VAN GIERSBERGEN a islandskou bandou ÁRSTÍDIR na jaře do PRAHY!

Progress rockoví Švédi PAIN OF SALVATION zavítají spolu s ANNEKE VAN GIERSBERGEN a islandskou bandou ÁRSTÍDIR na jaře do PRAHY!

PAIN OF SALVATION patří mezi nejprogresivnější rockové kapely současnosti. Hlavním mozkem kapely, zakladatelem, textařem, kytaristou a zpěvákem je Daniel Gildenlöw, kterému se projekt kapely zrodil v hlavě již v roce 1984, když mu bylo 11 let! Jejich hudební tvorba je charakterizována silným zvukem s významnou kytarou a širokým hlasovým rozsahem. Náhlé přepínání mezi tvrdými a klidnými pasážemi a vydařené experimentování s rytmem a emocemi a koncepční alba věnovaná sociálním, náboženským, politickým, zkrátka lidským tématům, která donutí posluchače zamyslet se nad společností a vytvořit si svůj vlastní pohled na ni, to jsou nezaměnitelní PAIN OF SALVATION, kteří zavítají již 5. 4. 2013 do PRAHY, klubu Nová Chmelnice! Spolu s nimi se zde představí také půvabná a sympatická holandská zpěvačka ANNEKE VAN GIERSBERGEN, která se po svém odchodu z kapely The Gathering v roce 2007 věnuje velmi úspěšně své sólo tvorbě a spolupráci na projektech dalších muzikantů jako jsou např. Ayreon, Napalm Death, Novembers Doom, Moonspell, Devin Townsend, Anathema či Within Temptation. Její aktuální deska se jmenuje quot;Everything is Changing quot; a ANNEKE zde chystá velmi zvláštní, akustické provedení své tvorby! Objevte její kouzlo i vy v PRAZE. Třetí kapelou, která se zde představí, jsou islandští ÁRSTÍDIR, akustická kapela postavená na hlasech, barytonových kytarách, virtuosním pianu a strunných nástrojích. Bude to magický večer - pátek 5. dubna 2013 - PRAHA, Nová Chmelnice. Přijďte!

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

29březen pátek 18:30

29březen pátek 19:00

29březen pátek 19:30

Ubytování v okolí akce Pain Of Salvation (Swe)

Wellness Hotel STEPPraha (1 046 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.5 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.4 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.5 km)