Přejít na stránky Ticketpro.cz

Hypocrisy (Swe)

Adresa:

Praha, Koněvova 219

Termín: 11.4.2013
Vstupné:

500 Kč (vstupné se bude zvyšovat)

11duben čtvrtek 01:00

Žánr: koncertymetalunderground


HYPOCRISY je nádherně brutální a pečlivě vypiplaná banda, pravá death-metalová smršť, která vás nakazí svou energií, která tryská z jejich show s precizností sobě vlastní. HYPOCRISY zavítá na jediný koncert do ČR 11. 4. 2013!

HYPOCRISY zahrají na jaře v PRAZE!

special guests

Předstírání, že je něco, co doopravdy není? Tak z toho mistr Peter Tägtgren nemůže být nikdy obviněn. On je životním ztělesněním hudby. Peter Tägtgren je ústřední, nejaktivnější postavou v extrémní metalové bandě HYPOCRISY, kterou Peter založil již v roce 1991! K jeho aktivitám přidejme ještě i jeho Abyss Studio, ze kterého vyšly vskutku průkopnická alba posledních let (např. alba Children Of Bodom, Dimmu Borgir, Therion, Celtic Frost, Dark Funeral, Destruction Immortal nebo Marduk). Peter je právem označován a veleben jako skutečný skandinávský hudební génius. Jeho genialita může být s klidem měřena jeho obřím seznamem vlastních hudebních produkcí. Je to zkrátka ve světě známý workoholik trpící silnou nespavostí, který žije svůj život v neustávajícím pracovním tempu. Ctnostný virtuos undergroundové hudební scény, který vytváří permanentní hudební skvosty ve všech projektech, kterým věnuje svůj život a každičký nádech.

HYPOCRISY je nádherně brutální a pečlivě vypiplaná banda, pravá death-metalová smršť, která vás nakazí svou energií, která tryská z jejich show s precizností sobě vlastní. Aktuální deska nese název quot;A Taste Of Extreme Divinity quot; (2009). Nová deska ale vyjde už letos na jaře, a tak se můžete na tento precizní death metalový nářez řádně připravit! HYPOCRISY zavítá na jediný koncert do ČR - do PRAHY, 11. 4. 2013! Buďte tam!

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce

29březen pátek 18:30

29březen pátek 19:00

29březen pátek 19:30

Ubytování v okolí akce Hypocrisy (Swe)

Wellness Hotel STEPPraha (1 046 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.5 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.4 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.5 km)