Přejít na stránky Ticketpro.cz

Hurts (uk)

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 36

Termín: 28.3.2013

28březen čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty


Koncem března se Praha dočká dalšího koncertu Hurts. Hurts oznámili data svého dalšího evropského turné, kdy jednou z dvanácti zastávek bude opět i pražský Lucerna Music Bar. Hurts se na místo svého prvního pražského koncertu vrátí 28. března 2013!

Koncem března se Praha dočká dalšího koncertu Hurts

Britská kapela Hurts, která v loňském roce v Praze vyprodala hned dva koncerty, a která má na svých webových stránkách uvedena zatím jen dvě data únorových koncertů v Londýně a Berlíně s nápisem SOLD OUT, se po dvou letech vrátí opět do Prahy. Po fenomenálním celosvětovém úspěchu svého debutového alba Happiness, kterého prodali přes 2 milióny kopií a poté, co získali několik prvenství v prodeji na iTunes, poté, co v téměř desítce zemí získali zlatou nebo dokonce platinovou desku, a poté kdy koncertovali ve více než 40 zemích světa, se Theo Hutchcraft a Adam Anderson na několik měsíců odmlčeli, aby mohli pracovat na své nové desce. Ta vyjde na jaře roku 2013 a fanoušci ale i hudební kritici ji netrpělivě očekávají. Bude stejně úspěšná, jako ta první? Budou na ní stejně silné skladby jako třeba Wonderful Life nebo Better Than Love? Zatím nezodpovězené otázky…

Chytřejší ale možná budeme už brzy! Hurts totiž oznámili data svého dalšího evropského turné, kdy jednou z dvanácti zastávek bude opět i pražský Lucerna Music Bar. Hurts se na místo svého prvního pražského koncertu vrátí 28.března 2013!

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

20duben sobota 12:00

Noc zpěvaček – Workshop

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

20duben sobota 19:00

Festival Noc zpěvaček

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

20duben sobota 19:00

Ubytování v okolí akce Hurts (uk)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (696 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (772 metrů)

The Emblem HotelPraha (849 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (680 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (463 m)