Pérák - Na jméně nezáleží, rozhodují činy!

Pérák - Na jméně nezáleží, rozhodují činy!

Adresa:

Praha 1, Na Poříčí 26

Termín: 29.1.2013
Vstupné:

250/150 Kč

29leden čtvrtek 01:00

Žánr: divadločinohradrama


Akční historická fikce Divadla VOSTO5. Divadelní podívaná, která kombinuje prvky bojových umění a kaskadérských výstupů s poetikou originálního autorského divadla s typickým slovním humorem.

Hravá interpretace dramatických událostí z období Protektorátu: horečnou činnost fiktivní odbojové skupiny -československé ligy výjimečných - téměř smete nečekaný úder nastupujícího říšského protektora Heydricha, který přijíždí do Prahy nastolit pořádek. Zachrání situaci mytický český superhrdina Pérák, který díky pérům na nohou přeskakuje pražské ohrady, tramvaje a domy a škodí fašistickým okupantům? A existuje vůbec?

Skutečné osobnosti naší historie v neuvěřitelných souvislostech. Podaří se Václavu Morávkovi, Adině Mandlové, Juliu Fučíkovi, Jaroslavu Foglarovi a dalším uskutečnit převratný plán? Čas se krátí a situaci komplikují parašutisté z Anglie. Vše neodvratně směřuje k atentátu! Změní Vosto5 dějiny?

Inscenace přináší nečekaná fiktivní dobrodružství, která proplétá s historickou realitou a vytváří překvapivý alternativní výklad dějin.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pérák - Na jméně...

Tyn Yard ResidencePraha (725 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 141 metrů)

ValentinskaPraha (1 265 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (511 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (988 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 374 m)