Přejít na stránky Ticketpro.cz

Carnevale Praha 2013

Adresa:

PRAHA 1, Husova 20

Termín: 9.2.2013 12.2.2013

9úno - 12úno celý den

Žánr: ostatní akcebaletdětskétanecsoutěž


Bohémský festival Carnevale Praha je barvitou přehlídkou našich báječných nápadů, jedinečných schopností, rafinovaných chutí a oslňující kreativity...

BELLARIA

SOBOTA 2. února, 20.00

Barokní koncert a večeře.

Živá barokní hudba, operní arie, tance a balety ze slavných oper XVII. a XVII. století, následuje karnevalová barokní večeře. Stylizace barokní festivity v autentickém prostoru barokního paláce.

Aperitif - Concert - barokní banquet - hudba dohrála, druhé dějství večera právě začíná... Přijměte pozvání k neobyčejné barokní tabuli pod uměleckým dohledem Franzise Wussina.

AMORETTO

NEDĚLE 3. února, 15.00

Dětský karnevalový rej v maskách

Karnevalová neděle patří dětem. Krásné princezny, udatní rytíři, mystičtí drakové i vznešení andělé si dávají dostaveníčko na nejkrásnějším dětském plese ve velkolepém paláci v centru staré Prahy. Hudba, hry, zábava a soutěž o nejkrásnějsí masku . . . A také pochopitelně sladká odměna.

Dress Code: kostým amp; maska

OPERA BAROCCA

1. - 12. února, 19.30 h

Hudba, tanec a zpěv na evropských dvorech XVII. a XVIII. století v době Carnevalu

Organizátoři Carnevale Praha ve spolupráci s Institutem barokní kultury připravili pro carnevalovou saisonu 2013 cyklus hudebně - tanečních vystoupení OPERA BAROCCA Ve vznešeném prostředí Clam-Gallasova paláce, jedné z nejkrásnějších pražských barokních staveb, vystoupí špičkoví čeští umělci specializující se na autentickou interpretaci barokní hudby. Hudebníci, zpěváci a tanečníci v dobových kostýmech a maskách představí hudbu, arie a rekonstrukce tanců ze slavných oper a baletů XVII. a XVIII. století. V programu zazní hudba A. Vivaldiho , G. F. Händela, M. Maraise, J. B. Lullyho, A. Campry, G. Fingera, T. Albinoniho, J. Myslivečka a W. A. Mozarta v podání Carnevale Baroque Ensemble; Dobové tance zatančí soubory Danseurs Nobles nebo Hartig Ensemble.

Délka představení

Celková délka představení je cca 1h 15min. ( mezi I. a II. aktem je 15 min. přestávka )

CRYSTAL BALL

SOBOTA 9. února, 19.30

Tradiční velký barokní ples v maskách v autentickém barokním paláci.

Magická karnevalová noc plná fantazie, hudby, delikátního jídla a zábavy. Okouzlující večer v Praze, úžasné sály velkolepého Clam-Gallasova paláce, oslnivé kostýmy plující v tónech barokních melodií, tanečníci, hudební mistři, charmantní primadonny, akrobaté a báječní herci žijící na císařském dvoře jsou vznešenou společností na omamném maškarním Randez-Vous

V 18. století byla Praga proslulá svými úžasnými karnevalovými oslavami. Na maškarních bálech, které bývaly velice charmantní a působivé, si tehdejší slavné osobnosti dávali svá Randez-Vous. Královská Praga byla e.g. jediným místem, kde se osobně setkávali Mozart a Casanova. Samozřejmě o karnevalové sezoně...

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Kulturní centra - PRAHA 1 Akce v MČ PRAHA 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Carnevale Praha 2013

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (126 metrů)

The Emblem HotelPraha (164 metrů)

ValentinskaPraha (168 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (177 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (225 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (470 m)