Přejít na stránky Ticketpro.cz

Modestep

Termín: 27.2.2013

27únor čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyHiphoprockmetalelektrohip hop


Britská elektro-dubstepová kapela MODESTEP vyráží na turné Evolution Theory a zastaví se při něm i v pražském klubu Roxy už 27. února 2013. Pro MODESTEP to bude vůbec první koncert v České republice.

Britská elektro-dubstepová kapela MODESTEP vyráží na turné Evolution Theory a zastaví se při něm i v pražském klubu Roxy už 27. února 2013. Pro MODESTEP to bude vůbec první koncert v České republice. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro od 6.12.

MODESTEP jdou proti konvencím i ve svém vlastním žánru, kde je zvykem býti spíše samostatný DJ – ale MODESTEP jsou celá živá kapela složená hned ze čtyř hudebníků. MODESTEP vznikli v Londýně v roce 2010, kdy se dali dohromady br

áchové Josh a Tony Friendovi (DJs) společně s kytaristou Nickem Tsangem a dalším DJem Matthewem Curtisem a začali vytvářet originální mix dubstepu s rockovými a elektronickými prvky.

V lednu má MODESTEPu vyjít první ucelené album Evolution Theory. „Na desce jsme pracovali fakt dlouho, a konečně jsme ready ji vypustit do světa. Je to o evoluci hudby během našich životů, takže čekejte všechno: dubstep, metal, house, hip hop, electro. Myslím, že to hodně lidí překvapí,“ řekl jeden z frontmanů, Tony Friend. „Nadcházející evropské turné se právě váže k albu Evolution Theory, takže bude nač se těšit!“ dodal zástupce promotérské agentury Fource Entertainment.

Facebook event link: https://www.facebook.com/events/346533995445184/

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Modestep

Tyn Yard ResidencePraha (296 metrů)

The Emblem HotelPraha (635 metrů)

ValentinskaPraha (750 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (407 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (543 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 092 m)