Přejít na stránky Ticketpro.cz

Galavečer Thajského boxu a K1

Adresa:

Praha 1, Štepánská 61

Termín: 30.12.2012

30prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: sport


V pražském Paláci Lucerna se rodí nová, předsilvestrovská tradice fascinujících zápasů podle pravidel K-1 a zápasů thaiboxerek a thaiboxerů. Prestižní mezinárodní galavečer nabídne v premiéře 30. prosince od 18 hodin nejpopulárnější z bojových sportů a bojových umění.

Soupeři o titul mistra Evropy thaiboxu v Lucerně 30.12.

Praha – 14. 12. 2012. - Husarský kousek se podařil promotéru Petru Ottichovi, prezidentu českého sportovního svazu thaiboxu (CMTC): Po dnešku je jasné, že Praha a diváci v Lucerně spatří den před Silvestrem, 30. prosince, na nejprestižnějším galavečeru K-1 a muay thai v České republice v roku 2012, slavného španělského zápasníka quot;Lorena quot; ; vlastním jménem Lorenzo Javiera Jorgeho.

V Lucerně mu bude soupeřem nejslavnější český thaiboxer, svěřenec zakladatele tohoto stále populárnějšího sportu u nás Petra Macháčka, Ondřej quot;Spejbl quot; Hutník.

Oba 28letí rivalové se utkají o titul evropského šampióna thaiboxu profesionálů, v těžké váze do 95 kg

K-1 a esa thaiboxu na prestižním mezinárodním galavečeru v pražské Lucerně

V pražském Paláci Lucerna se rodí nová, předsilvestrovská tradice fascinujících zápasů podle pravidel K-1 a zápasů thaiboxerek a thaiboxerů. Prestižní mezinárodní galavečer nabídne v premiéře 30. prosince od 18 hodin nejpopulárnější z bojových sportů a bojových umění.


Předsilvestrovská pražská sportovní i kulturní a společenská lahůdka, prestižní galavečer thaiboxu a K-l, představí pečlivě vybírané česká i zahraniční esa bojových sportů. Galavečer v Lucerně bude proto nad všechny jiné, jaké jsme u nás zatím ještě neviděli.

Kdo už je ve startovní listině jistý: nejpopulárnější pražský thaiboxer Ondřej Hutník, známý pod přezdívkou Spejbl, další světový šampión mezi profesionály, dvoumetrový chovatel hadů z Brna Tomáš Hron, přezdívaný Rattlesnake – Chřestýš, udatný Lukáš Dvořák, největší slovenský talent muay thai ze Žiliny Miro Cingel, 100kilový a dvoumetrový Luboš Raušer – svěřenec otce čs. thaiboxu, trenéra Petra Macháčka a další Čech, který je stěží k poražení, borec Radek Buš či kolínský Jakub Malich. Na ženský duel se připravuje moravská thaiboxerka Lucka Mlejnková.

V současné době finišují poslední jednání se zápasníky v Holandsku, v Německu, v Portugalsku, v Bělorusku, na Ukrajině.

Rodí se matchmaking, jaký nutně udělá příznivcům adrenalinu i férového sportovního boje den před Silvestrem radost. Takovou atmosféru ještě Lucerna ve finiši roku nezažila.

V předprodeji budou vstupenky nejen na 30. 12. 2012, ale také, a to v dárkovém balíčku, i vstupenky na následující předslivestrovský galavečer thaiboxu a K-1, který se uskuteční 30. 12. 2013.

Letošní premiérový galavečer pořádá mezinárodní řetězec prodejen sportovního vybavení JustFight.cz ve spolupráci s promotérskou stájí MaXimus – World fight team.

Vstupenky se rychle prodávají, všichni dobře vědí, že LUCERNA 2012 slibuje TOP FIGHTY!!

Nezapomeňte, že místa v sále nejsou nijak označená. 30.12.2012 přijďte dřív, jen tak si najdete nejlepší místo v sále.

Kapacita hlediště je omezená, kupte si lístky raději dříve, dokud ještě jsou!

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Galavečer Thajského...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (825 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (839 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (715 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (558 m)