Přejít na stránky Ticketpro.cz

Imagine Dragons

Termín: 24.4.2013
Vstupné:

495 Kč, VIP: 1.795 Kč (balkon otevřený bar zdarma VIP expres vstup)

24duben čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyWorldrockpophiphopindieelektro


Indie-rockový kvartet Imagine Dragons se vydává na mezinárodní turné a zavítá při něm i do pražského klubu Roxy 24. dubna 2013. Čtyřčlenná kapela se do Čech zavítá představit úplně poprvé

Američtí Imagine Dragons si již brousí zuby na pražský koncert v dubnu 2013

Indie-rockový kvartet Imagine Dragons se vydává na mezinárodní turné a zavítá při něm i do pražského klubu Roxy 24. dubna 2013.

Čtyřčlenná kapela se do Čech zavítá představit úplně poprvé. V názvu kapely, vybízejícím k představování draků, se skrývá anagram, o jehož přesném původu neví nikdo jiný, než sami členové kapely. Imagine Dragons pochází z třpytivého Las Vegas, hudebně jsou na pomezí sympatického indie-rocku, hiphopu i elektroniky - jejich skladby o démonech (Demons), času (It’s time) nebo krvácení (Bleeding out) nejsou žádnými krváky, spíše energickými baladami o životě. A kde jinde na ně brát inspiraci, než ve Vegas!

„Napsal jsem It’s Time v dost přechodném období,“ vzpomíná Dan Reynolds, bubeník a zpěvák Imagine Dragons. „Všechno šlo blbě. Chtěl jsem se rozhodnout, co dál se životem, jestli dělat hudbu profesionálně – dělal jsem těžký rozhodnutí o tom, kdo jsem a budu. Celou skladbu jsem napsal v kuchyni, podupával si, tleskal. Nenapadlo mě, že píšu hitovku, prostě jsem psal to, co pro mě bylo zrovna důležitý.“ Najít rovnováhu mezi jistotou a riskováním je v jádru tou hlavní hnací silou zvuku Imagine Dragons – a je také odrazem města, které nazývají domov. „Naše kapela by bez Las Vegas vůbec neexistovala – je to skvělé místo pro umělce, kteří se chtějí něco naučit.“

„Jsme moc rádi, že můžeme podpořit mladé, perspektivní umělce, kteří se teprve derou na povrch. Jejich producentem je stejný chlapík, který světu představil např. Eminema, Paramore nebo Rihannu. Koncert Imagine Dragons bude skvělá energická show – všichni se už těšíme, co si na nás v dubnu připraví tito draci z Las Vegas!“ řekl jeden ze zástupců Fource Entertainment.

Úplně první koncert lasvegaských draků Imagine Dragons se koná 24. dubna v pražském klubu Roxy.

# # #

Homepage klubu: http://www.roxy.cz
Oficiální videa:

V PRODEJI OD 23.11.12 OD 10:00

Tyto ceny zahrnují konečnou cenu vstupenek včetně poplatků, avšak nezahrnují případné bankovní či poštovní poplatky nutné k doručení vstupenek.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

20duben sobota 19:00

Festival Noc zpěvaček

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

20duben sobota 20:00

20duben sobota 20:00

No Name Nocadeň v Praze

, Českomoravská 2345/17 Koncert

Ubytování v okolí akce Imagine Dragons

Tyn Yard ResidencePraha (296 metrů)

The Emblem HotelPraha (635 metrů)

ValentinskaPraha (750 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (407 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (543 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 092 m)