Přejít na stránky Ticketpro.cz

Viktor K.

Adresa:

Praha 1, Václavské náměstí 38

Termín: 7.6.2013

7červen čtvrtek 01:00

Žánr: divadločinohrakomediemuzikál


Jiří Janků, Martin Pacek, Petr Svojtka - Viktor K. aneb Český národ neskoná

Komedie o kuponové privatizaci, Harvardských fondech a Bahamských ostrovech.

Pravdivý příběh Viktora K., piráta z Prahy

Co se naučil na Harvardu? Kdy se stal Viktor DIKem? Kolik se dá utratit na Kypru? Jak chutná ázerbajdžánské tekuté zlato? Kdo byl otcem Viktorova úspěchu? Proč dnes Viktor večeří na Bahamách? A co na to mistři? Všechny postavy v této hře jsou skutečné a nic z toho, co uvidíte, se nestalo..., nebo možná stalo..., těžko říct.

Jiří Janků a Petr Svojtka se věnují autorskému divadlu již 15 let. Začínali v Divadelním sdružení CD 94, svou poetiku rozvíjeli několik sezon v kladenském divadle a navázali na ni i v Městských divadlech pražských. Zde uvedli například netradiční adventní hru České Vánoce, parodii reality show Superčlověk a připravují muzikál pro činoherce Bedřich Smetana: The Greatest Hits. Dá se říci, že jejich hry mají jednoho společného jmenovatele a tím je zkoumání něčeho tak neuchopitelného, jako je „česká národní povaha“. Hra Viktor K. aneb Český národ neskoná se k této lince otevřeně hlásí. Autorský tandem se tentokrát rozšířil na trio – ke spolupráci na scénáři byl přizván renomovaný choreograf Doc. Martin Pacek, který je podepsán například pod projekty pohybového divadla Veselé skoky či taneční skupiny BuFo.

O hudební aranžmá se postaral Dominik Renč. Na jevišti uvidíte Vasila Fridricha coby Viktora K. a dalších sedm herců v mnoha různých rolích: Hanuš Bor, Viktor Dvořák, Jiří Hána, Radim Kalvoda, Aleš Procházka, Veronika Janků a nová členka souboru Městských divadel pražských Veronika Kubařová.

Obsazení a více informací o představení zde

Délka představení: 2 hod. 30 min.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Viktor K.

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (761 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (776 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (886 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (656 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (537 m)