Přejít na stránky Ticketpro.cz

Ellie Goulding

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábř. 306/13

Termín: 21.4.2013
Vstupné:

690 Kč, VIP: 1.990 Kč

21duben čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyWorldpopfolkindie


Zasněná dream-popová zpěvačka Ellie Goulding (25) z Velké Británie má 21. dubna namířeno v rámci svého evropského turné také do pražského SaSaZu!

Ellie Goulding (UK) se v dubnu 2013 chystá poprvé také do Prahy!

Zasněná dream-popová zpěvačka Ellie Goulding (25) z Velké Británie má 21. dubna namířeno v rámci svého evropského turné také do pražského SaSaZu!

Rodačka z Herefordshire získala například dvě prestižní ceny (BBC Sound a Brits Critics Choice Award). Jediné dvě umělkyně, které vlastní obě tyto ceny zároveň, jsou právě Goulding a Adele! První album Goulding, Lights, vyletělo jako absolutní jednička na UK Album Charts, samotný singl Lights prodal přes dva a půl milionu digitálních kopií. To zpěvačka podtrhla koncertní šňůrou v USA, kde mimo jiné také doprovázela Katy Perry při jejím California Dream Tour.

Goulding v říjnu také vydala jednu z nejočekávanějších desek letošního podzimu, Halcyon. „Tohle album je pro mě jako cesta ze tmy ke světlu; jako cesta ze zmatku k porozumění. Neměla jsem v plánu napsat desku o rozchodu, ale myslím, že to se z ní nakonec stalo,“ popisuje s úsměvem Goulding své album, z něhož i čeští fanoušci už od září znají skladbu Anything Could Happen, která vedle Lights okupuje české hitparády.

„O Ellie se říká, že je neskutečná hlasová chameleonka. Je těžké ji někam zaškatulkovat, často ji řadí mezi dream-pop, indie-pop, nebo dokonce folk či electro. Je autorkou chytlavých crossoverů a nebojí se experimentovat. Moc se těšíme, co si na nás připraví na pražské vystoupení v SaSaZu!“ řekl jeden ze zástupců promotérské společnosti Fource Entertainment.

O parádní tvorbě a hlasové výbavě Goulding se můžete přesvědčit na živo na jejím úplně prvním koncertu v České republice.

# # #

Hlavním mediálním partnerem akce je Rádio Evropa 2.

Facebook event link: https://www.facebook.com/events/164019657077789/

Homepage klubu: https://cs-prague.sasazu.com/

VIP (balkon otevřený bar zdarma VIP expres vstup) 1.990.- Kč

Tyto ceny zahrnují konečnou cenu vstupenek včetně poplatků, avšak nezahrnují případné bankovní či poštovní poplatky nutné k doručení vstupenek.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ellie Goulding

Výstaviště HolešovicePraha (1 177 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 853 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 972 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 730 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 987 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (821 m)