Přejít na stránky Ticketpro.cz

The Face of Ibiza

Adresa:

Praha 1, Václavské nám. 21

Termín: 15.12.2012

15prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyelektro house


Značka The Face of Ibiza se zrodila před čtyřmi lety z rukou Baby Marcela a DJe Olivera a aktuálně je jednou nejreprezentativnějších parties ostrova Ibiza, stejně jako je královnou noci každý čtvrtek v klubu Privilege.

THE FACE OF IBIZA

Značka The Face of Ibiza se zrodila před čtyřmi lety z rukou Baby Marcela a DJe Olivera a aktuálně je jednou z nejreprezentativnějších parties ostrova Ibiza, stejně jako je královnou noci každý čtvrtek v klubu Privilege. Úspěch této party vzrůstá každým rokem, a to nejen díky úžasnému publiku, které se vždy těší na velkolepou show a skvělou hudbu. V letošním roce The Face of Ibiza namíchala neotřelý koktejl, kde najdete část z Mickey Mouse, část z japonského umění Kusama, obrovskou příměs radosti a hříchu...a to vše smícháno se třemi lžičkami svobody. Výsledek: originální party, která nenechá nikoho chladným.

www.thefaceofibiza.com

#160;

BABY MARCELO

TA SKUTEČNÁ TVÁŘ IBIZY JE ZPĚT!

Baby Marcelo byl 15 let tváří parties La Vaca Asesina a La Troya Asesina, které patří mezi nejslavnější shows na světě, a je velmi známou ikonou ostrova Ibiza napříč pěti kontinenty. Nyní The Face of Ibiza změnila celý svůj koncept a stala se novou, neotřelou show, která osloví úplně každého. Vystoupení Baby Marcela je vždy nejvíce očekávaným okamžikem noci, které sklízí obrovský potlesk publika, hra mezi ním a publikem vytváří provokativní a vtipné spojení.

www.babymarcelo.com / Facebook: Baby Marcelo

#160;

DJ OLIVER

Jméno DJe Olivera znamená vždy zábavu, štěstí, a to zaručeně vždy a všude, kde se objeví jeho kufr s CD. Je zároveň jedním z mála španělských DJů, považovaných za světově proslulé - každým rokem cestuje po světě a vystupuje v nejlepších klubech. DJ Oliver se stal jedním z nejvýznamnějších tech house DJů světové scény. Díky svým albům se stal nejen DJem, ale i plodným producentem, jehož tvorba se zařadila mezi celosvětové hity. DJ Oliver zároveň vytvořil formaci s Rogerem Sanchezem s názvem quot;Transatlatins quot; na newyorském labelu Stealth.

www.djoliver.com / Facebook: DJ Oliver fan page

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

19duben pátek 19:00

19duben pátek 19:00

19duben pátek 19:00

Queenie 2024

, Českomoravská 2345/17 Koncert

Ubytování v okolí akce The Face of Ibiza

Tyn Yard ResidencePraha (698 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (808 metrů)

The Emblem HotelPraha (828 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (577 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (533 m)