Přejít na stránky Ticketpro.cz

Rock For Churchill

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 36

Termín: 28.2.2013

28únor čtvrtek 01:00

Žánr: Worldrockpophiphopreggaefestivalunderground


Zimní ROCK FOR CHURCHILL - Dub Pistols (UK), Ucee Flavour Band, The Spankers

Hudební festival Rock for Churchill zkracuje fanouškům čekání na příští ročník a chystá zimní klubovou verzi, která proběhne 28. února v pražském Lucerna Music Baru. Návštěvníci se mohou těšit na rozjetou londýnskou partu Dub Pistols, která mixuje rock, dub, reggae a hiphop, talentovaného zpěváka Ucee s doprovodnou kapelou Flavour Band složenou z muzikantů United Flavour a pop-reggae skupinu The Spankers, která se nedávno vrátila z úspěšného turné po Brazílii.

„Letošní ročník Rock for Churchill se povedl na výbornou. Vyšlo počasí, byla tradičně skvělá atmosféra a dostali jsme od návštěvníků až neuvěřitelné množství pozitivních ohlasů. Rozhodli jsme se jim poděkovat za přízeň, které si moc vážíme a pozvali jsme znovu Dub Pistols, kteří to ve Vroutku neuvěřitelně rozbalili a byli návštěvníky vyhlášeni nejoblíbenější kapelou festivalu. Ucee amp; Flavour Band u nás letos předvedli výbornou show, žánrově k Dub Pistols sedí, takže volba druhého účinkujícího byla jasná. Tyto dvě kapely jsme doplnili The Spankers, kteří jsou i díky zahraničním zkušenostem rok od roku lepší“, říká hlavní organizátor Kamil Šír.

14. ročník multižánrového festivalu Rock for Churchill se bude konat 30. – 31. srpna 2013 v severočeském Vroutku. Ač nepatří svou velikostí mezi největší domácí festivaly, rozhodně si vydobyl za dobu své existence pevné místo na festivalové mapě ČR. Návštěvníci oceňují především pestrý program představující zajímavé zahraniční umělce i českou nezávislou špičku a ojedinělou pohodovou atmosféru, za kterou jezdí lidé z celé České republiky. Na Rock for Churchill již účinkovali například Stereo MCs, Asian Dub Fundation, Parov Stelar, Zion Train, Transglobal Underground, Max Romeo a spousta dalších.

www.rfch.cz

www.musicbar.cz

www.facebook.com/rfchfest

www.twitter.com/rock_churchill

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

29březen pátek 20:30

Ivo Blahunek

, Malostranské náměstí 21 Koncert

30březen sobota 22:00

Charlie Slavík Revue

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

1duben pondělí 21:00

Tonya Graves Band

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

Ubytování v okolí akce Rock For Churchill

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (694 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (774 metrů)

The Emblem HotelPraha (851 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (682 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (464 m)