Přejít na stránky Ticketpro.cz

Jessie Ware (UK)

Adresa:

Praha 3, Kubelíkova 27

Termín: 21.3.2013

21březen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypop


Britská zpěvačka Jessie Ware se opustila nálepku popové hvězdičky přerodem v soul-popovou královnu s omamným hlasem. V rámci svého celosvětového turné zavítá osvěžit vody soulu, popu, R a hip-hopu i do České republiky. Těšit se na ní můžeme již 21. března v pražském klubu Palác Akropolis

Britská soul-popová zpěvačka Jessie Ware se poprvé představí v Praze v březnu!

Britská zpěvačka Jessie Ware se opustila nálepku popové hvězdičky přerodem v soul-popovou královnu s omamným hlasem. V rámci svého celosvětového turné zavítá osvěžit vody soulu, popu, R a hip-hopu i do České republiky. Těšit se na ní můžeme již 21. března v pražském klubu Palác Akropolis .

Jako malá poslouchala Arethu Franklin, Franka Sinatru, Ellu Fitzgerald a úplně poprvé si veřejně zazpívala první sloku vánoční koledy v deseti letech. Hudba pro ní znamená čisté emoce. Nedávno ji vyšlo úplně první album Devotion (UK Top 5), na kterém zaslechnete pecky jako Running, 110% nebo Wildest Moments, které často zaznívají i v tuzemských rádiích. Kritici Ware chválí, že hudba a tvorba hudby samotné jsou pro ní na předním místě, že netouží po prvoplánovém zviditelnění sebe sama. Ware se ale nebojí svoje parádní soulovky obohatit troškou kvalitního popíku – ovšem strach nemá ani z hip-hopu a R’n’B, z čehož vznikají zajímavé a skvěle poslouchatelné crossovery. Někteří kritici považují Ware za chybějící pojítko mezi Adele, DJemSBTRKT a Sade. Ware právě jede turné v USA, čeká ji Velké Británie a Austrálie, a pak se přesune i do kontinentální Evropy.

„Jessiino album Devotion je jedním z našich nejoblíbenějších, které v roce 2012 vyšly. Jessie Ware je fascinující umělkyně, těšíme se na její pražskou show, která bude především o hudbě, síle emocí a jejich spojení,“ řekl nám jeden ze zástupců pořádající agentury Fource Entertainment.

Odkazy:

Facebook event link: https://www.facebook.com/events/527836530576994/

Homepage klubu: http://www.palacakropolis.com/

Oficiální videa:

Wildest Moments - http://youtu.be/bMJkddvJ4L4

Running - http://youtu.be/kvlFWmvgeVI

110% - http://youtu.be/eblGD5yuid8

Night Light - http://youtu.be/YyY5upiRO8Q

What you won’t do for love - http://youtu.be/y-ltza7hYls

Vstupenky v prodeji od 9. listopadu od 10 hodin!

Otevřeno od 19:00, Show začíná ve 20:00

Tyto ceny zahrnují konečnou cenu vstupenek včetně poplatků, avšak nezahrnují případné bankovní či poštovní poplatky nutné k doručení vstupenek.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jessie Ware (UK)

Žižkovská televizní věžPraha (202 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (609 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 604 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (196 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 609 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 414 m)