Přejít na stránky Ticketpro.cz

Tichá dohoda, Come 2gether

Adresa:

Praha 3, Kubelíkova 27

Termín: 7.12.2012

7prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty


Opět po roce všechny originální sestavy! Speciální program v délce 150 minut!

Speciální host: Michal Hrůza Support: RUBIANO

Legendární pražská kytarovka 90. let Tichá dohoda se přesně před rokem úspěšně vrátila na naše pódia koncertem k 25. výročí svého založení. U příležitosti tohoto koncertu se sešli všichni stávající i bývalí členové, kteří skupinou za čtvrtstoletí její existence prošli, a společně si zahráli skladby z období, kdy ve skupině působili. Z koncertu byla pořízena i nahrávka a výběr skladeb vyšel na CD „Tichá dohoda 25 let – Největší hity live!“ Nyní po roce se opět všichni sejdou na další „valné hromadě“ a ve dvouapůlhodinové show si budou posluchači a fanoušci moci opět poslechnout skladby Tiché dohody v původních sestavách, v nichž vznikly. Navíc ve speciálním programu uslyší vedle osvědčených hitů i skladby, které se v koncertním playlistu skupiny po dlouhá léta neobjevily.

Tichá dohoda aktuální line-up: Dan Šustr (kytary, zpěv), Blanka Šrůmová (zpěv, klávesy, kytara), Michal „Sherry“ Šerák (baskytara), Václav „Vendy“ Šváb (bicí)

Bývalí členové: Jiří Šimeček (bicí, dnes Toyen), Pavel Attel (bicí, dnes Abigail Ybarra), Pavel Krtouš (baskytara, dnes Phil Shöenfelt amp; Southern Cross), David „Dáda“ Uher (bicí, dnes Phil Shöenfelt amp; Southern Cross, Bruce Wellie Band), Jaroslav Kvasnička (bicí, dnes Plastic People of the Universe), Aleš Zenkl (baskytara, dnes kapela Hrůzy a skupina Miro Žbirky), Marek Kopecký (bicí)

j.h. Karel „Zub“ Šváb (saxofon, klávesy), Jan Erle – (kytara)

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tichá dohoda, Come...

Žižkovská televizní věžPraha (202 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (609 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 604 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (196 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 609 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 414 m)