Přejít na stránky Ticketpro.cz

Kamelot v Lucerně slaví 30 let

Adresa:

Praha 1, Štepánská 61

Termín: 9.12.2012

9prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyfolk


LEGENDA OŽÍVÁ…. KAMELOT V LUCERNĚ SLAVÍ 30 LET

Čas plyne jak velká voda a neúprosně nás všechny žene kupředu.

Letos uplynulo již dlouhých 30 let od doby, kdy Roman Horký se svým kamarádem Radkem „Bůčkem“ Michalem ( 1995) založil skupinu Kamelot, která dnes bez pochyby patří mezi naprostou špičku naší hudební folkové scény. Lídr kapely Roman Horký složil více než 300 písní, které mají své věrné příznivce napříč všemi generacemi, a vytvořil tak neuvěřitelně hlubokou stopu v jejich srdcích. Kdo třeba jen jednou v životě seděl u ohně s kytarou, téměř jistě slyšel či zpíval některou z jeho písní, aniž by věděl, že mnohé z nich jsou vlastně jeho odžité příběhy.

Po pěti letech se Kamelot vrací do nejvěhlasnějšího sálu pražské Lucerny, kde se všemi svými příznivci a vyznavači ohňů, kteří se chtějí ve vzpomínkách vrátit zpátky o pár let, vzpomenout na jiskry dávných ohňů, na monogramy psané na březovou kůru a setřít si slzy při čase rozchodů, oslaví své 30. narozeniny výjimečným výročním koncertem, který se uskuteční na stříbrnou neděli

9. 12. 2012 v 18:00 hodin ve velkém sále Paláce Lucerna.

Poblahopřát přijdou i přátelé a kamarádi Kamelotu: zpěvačka Ilona Csáková, písničkář Petr Bendl a muzikanti z kapel Pozdní sběr, Marien a Folk Team.

Písně vryté do našich srdcí zahrají a zazpívají původní členové skupiny Kamelot: Roman Horký, Věra Horká, Viktor „Viky“ Porkristl, Jaroslav „Kelly“ Zoufalý, Petr Rotschein, Vladimír „Pupa“ Chromeček.

Pojďme si společně s nimi zazpívat, nechat se vtáhnout do atmosféry plné kamarádství, vůně táborových ohňů a příběhů, které rozechvějí struny našich duší.

Pro zájemce bude za menší příplatek připraven i slavnostní přípitek formou ochutnávky skvělých moravských vín od uznávaných vinařů.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kamelot v Lucerně...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (825 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (839 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (715 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (558 m)