Přejít na stránky Ticketpro.cz

Mr. Vegas (JAM)

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 36

Termín: 19.11.2012

19listopad čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akce


Jamajská reggae/dancehallová superstar Mr. Vegas přijede 19. Listopadu se svou kapelou poprvé do Prahy!

Jamajská reggae/dancehallová superstar Mr. Vegas přijede 19. Listopadu se svou kapelou poprvé do Prahy! Tento hitmaker patří do první ligy karibské scény už druhou dekádu a specielně v posledních třech letech skóruje jedním hitem za druhým. Vzpomeňme alespoň pecky „I am Blessed“, „Bruk It Out“, „Gallis“, „Hot Wuk“, „Tek Weh Yuhself“ nebo třeba „Daggering“. Nesmíte taky zapomenout na jeho letošní velké album SWEET JAMAICA, kde se Vegas představuje i jako výborný zpěvák a singjay reggae one-drop riddimů. Na této desce se objevují i hosté, jako jsou Nadine Sutherland, Shaggy, Luciano nebo Josey Wales. Z dalších velkých jmen, s kterými Vegas spolupracoval, by bylo dobré zmínit alespoň velký hit „Hot Gal Today“, který provařil tehdy ještě nepříliš známého Seana Paula, nebo pecku „Bad Man nuh Flee“, což je duet Mr. Vegase s Beenie Manem, který okouzlil Prahu loni v prosinci. Berte tento chystaný koncert jako volné pokračování top-a-di-top dancehallového mejdanu v pražském Lucerna Music Baru.

Předprodej startuje 19.10. a vstupenky na původně anoncovaný koncert dua Queen Ifrica amp; Tony Rebel zůstávají v platnosti i na tuto akci. Případně je můžete od zítra vrátit v místě zakoupení.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded amp;v=b9ZJ7FpXiEg

Koncert Queen ifrica dne 19.11.2012 byl zrušen a nahrazen koncertem Mr. Vegas. Jelikož se jedná o blízký žánr,vstupenky mohou zůstat v platnosti na tento nový koncert,popřípadě je možno je vrátit v místě zakoupení.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mr. Vegas (JAM)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (694 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (774 metrů)

The Emblem HotelPraha (851 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (682 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (464 m)