Přejít na stránky Ticketpro.cz

Grimes - ZRUŠENO

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 36

Termín: 21.11.2012

21listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypop


S politováním zasíláme zprávu o zrušení kompletního evropského turné kanadské zpěvačky GRIMES, které bohužel zasáhne i plánovaný pražský koncert, který se měl uskutečnit 21. listopadu 2012 v Lucerna Music Baru. 

S politováním zasíláme zprávu o zrušení kompletního evropského turné kanadské zpěvačky GRIMES, které bohužel zasáhne i plánovaný pražský koncert, který se měl uskutečnit 21. listopadu 2012 v Lucerna Music Baru.

Důvodem jsou přetrvávající zdravotní problémy zpěvačky GRIMES (Claire Boucher). Níže najdete vyjádření jak zpěvačky, tak jejího managementu. Pro fanoušky dvě důležité informace: již zakoupené vstupenky lze samozřejmě vrátit - peníze jim budou navráceny v plné výši; Grimes slibuje, že se do Evropy vrátí hned, jak to bude jen trochu možné.

Oficiální vyjádření zpěvačky Grimes: quot;Bohužel musím zrušit celou svoji blížící se evropskou šňůru ze zdravotních důvodů. Všem, kteří si již zakoupili vstupenku a kteří se na koncert těšili, se moc omlouvám. Vstupenky lze vrátit. Slibuji, že se v budoucnosti do Evropy vrátím. quot;

Oficiální vyjádření managementu Grimes: quot;Během nedávných koncertů se u Grimes projevil zdravotní problém týkající se vnitřního ucha. V tuto chvíli je v péči odborníků, kteří se snaží problém odstranit. Bohužel následkem léčby je nutné zrušit všechny následující koncerty evropského turné. Velice se omlouváme za způsobené nepříjemnosti. Budeme se snažit nahradit tato data co nejdříve, jak to jen zdravotní stav Grimes umožní.

Oficiální vyjádření českého promotéra Fource Entertainment: quot;Mrzí nás zrušení koncertu této vynikající mladé zpěvačky. Zdraví jejího sluchu je však na předním místě a je proto důležité respektovat její přání - budeme pracovat na možnosti opětovného uvedení data koncertu, jakmile to jen bude možné. quot;

Doufejme tedy, že se Grimes brzy uzdraví a bude možné spatřit ji zde v České republice!

Tyto ceny zahrnují konečnou cenu vstupenek včetně poplatků, avšak nezahrnují případné bankovní či poštovní poplatky nutné k doručení vstupenek.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Grimes - ZRUŠENO

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (694 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (774 metrů)

The Emblem HotelPraha (851 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (682 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (464 m)