Přejít na stránky Ticketpro.cz

Mick Hucknall

Adresa:

Praha 4, 5. května 65

Termín: 27.3.2013

27březen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypop


Mick Hucknall oznamuje své první sólové turné nazvané "American Soul". Uskuteční se v roce 2013 a píše novou kapitolu v profesionální kariéře bývalého zpěváka skupiny Simply Red, se kterou v prosinci roku 2010 absolvoval triumfální a beznadějně vyprodané turné na rozloučenou.

MICK HUCKNALL, HLAS SIMPLY RED, VYDÁVÁ SÓLOVOU DESKU „AMERICAN SOUL“, KTEROU PODPOŘÍ NA SÉRII KONCERTŮ PO VYBRANÝCH EVROPSKÝCH MĚSTECH. FANOUŠKŮM V ČESKÉ REPUBLICE SE PŘEDSTAVÍ 27. BŘEZNA 2013 V PRAŽSKÉM KONGRESOVÉM CENTRU.

Mick Hucknall oznamuje své první sólové turné nazvané „American Soul“. Uskuteční se v roce 2013 a píše novou kapitolu v profesionální kariéře bývalého zpěváka skupiny Simply Red, se kterou v prosinci roku 2010 absolvoval triumfální a beznadějně vyprodané turné na rozloučenou. Půjde o sérii výjimečných a důvěrných večerů, během kterých Hucknall představí chystané nové sólové album „American Soul“ a svůj vlastní pohled na klasické písně, které ho během jeho života inspirovaly.

Mick je proslulý svojí skvělou interpretací skladeb jiných autorů, včetně celosvětových hitů jako „Money’s Too Tight To Mention”, “If You Don’t Know Me By Now” nebo “You Make Me Feel Brand New”.

Počátek sólové kariéry dává Hucknallovi volnou ruku pro výběr písní na toto album – společně tak na něm představí jak svoje vlastní oblíbené skladby, tak americký soulový žánr včetně klasických hitů jako „I Only Have Eyes For You”, “I’d Rather Go Blind” a “That’s How Strong My Love Is”.

Pozvěte své přátele na facebooku.

U této akce bude u plateb za Vstupenky prostřednictvím platebních karet každému zákazníku platícímu platební kartou naúčtována zvláštní odměna ve výši 2,8% vč. DPH, která bude sloužit zejména k pokrytí nákladů spojených s bankovními poplatky účtovanými bankou za provedení transakce.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mick Hucknall

Union Hotel PraguePraha (431 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (751 metrů)

Royal Court HotelPraha (945 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 851 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (2.4 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (998 m)