Přejít na stránky Ticketpro.cz

Benefiční večer Světlo pro Světlušku

Adresa:

PRAHA 1, Zlatá ulice - Liliová

Termín: 14.11.2012

14listopad čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akce


8. ročník benefičního večera Světlo pro Světlušku. Světluška je dlouhodobý projekt Nadačního fondu Českého rozhlasu založený na solidaritě a dobré vůli lidí, kteří se rozhodli darovat nevidomým trochu světla.

Letošní, v pořadí již osmý benefiční večer, se uskuteční ve středu 14. listopadu od 21 hodin v Pražské křižovatce (kostel sv. Anny), odkud jej bude živě přenášet ČT1 a ČRo 1 Radiožurnál.

I v tomto roce podpoří nevidomé řada známých osobností. Světlo pro Světlušku přijdou symbolicky rozsvítit patronka Světlušky Aneta Langerová, Václav Neckář, Tomáš Klus, Iva Janžurová, Daniela Kolářová, Buty, Anna Polívková, Tara Fuki, Márdi, Kühnův dětský sbor, děti školy J. Ježka a nevidomé děti. Večerem provede dvojice Pavel Liška a Adela Banášová.

Během koncertu budou odvysílány unikátní reportáže „DEN POTMĚ“. Svůj zážitek ze tmy v nich předají herečky Iva Janžurová, Daniela Kolářová a Bolek Polívka s dcerou Annou. Medailonek „Komu svítí Světluška“ představí dvanáctiletého Káju, jenž je jedním z mnoha nevidomých, kterým Světluška pomáhá.

Slavnostním večerem vyvrcholí již 10. ročník charitativního projektu Světluška, v rámci kterého se dosud rozdělilo na přímou pomoc nevidomým téměř 70 milionů korun. Tento večer je také poděkováním všem, kdo Světlušce pomáhají.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - PRAHA 1 Akce v MČ PRAHA 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Benefiční večer...

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (264 metrů)

ValentinskaPraha (334 metrů)

The Emblem HotelPraha (381 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (382 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (387 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (321 m)