Přejít na stránky Ticketpro.cz

Thin Lizzy

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 36

Termín: 18.11.2012
Vstupné:

990 Kč

18listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypop


THIN LIZZY se na tomto turné loučí s koncertováním.

THIN LIZZY SE NA TOMTO TURNÉ LOUČÍ S KONCERTOVÁNÍM,
NOVÉ ALBUM POD NÁZVEM THIN LIZZY NEVYJDE.

Po dvou velmi úspěšných letech s aktuální sestavou učinili Thin Lizzy rozhodnutí, že nové album nevydají pod názvem Thin Lizzy.

Scott Gorham: „Z úcty k Philu Lynottovi a odkazu, který vytvořil, jsme se rozhodli, že bychom neměli vydat nové album pod názvem Thin Lizzy. Bylo to velmi těžké rozhodnutí, protože v posledních letech jsme vynaložili spoustu úsilí a času na znovuobnovení značky Thin Lizzy. Vydání nového alba byl jediný způsob, jak pokračovat v tomto úspěchu. Všichni víme, jak moc pro Phila kapela i fanoušci znamenali. Složili jsme 20písní, o kterých si všichni myslíme, že dělají kapele a jménu Thin Lizzy čest. Věříme, že Phil by na ně byl pyšný. Vždycky jsme věděli, že vydání nového alba by pro některé lidi bylo hodně citlivé téma, a opravdu nám záleželo na tom, aby kvalitu těchto písní každý posuzoval bez jakýchkoliv soudů a předsudků. Nakonec jsme se tedy rozhodli nevydat tyto písně pod názvem Thin Lizzy. Chceme všem poděkovat za jejichpodporu a povzbuzení během všech těch let a také všem našim fanouškům. Nahraný materiál brzy vydáme a vy uslyšíte skvělé nové skladby s klasickým zvukem Thin Lizzy. Naše plány oznámíme počátkem příštího roku. quot;
Ricky Warwick: „Naším plánem bylo vydat nové skladby, abychom jméno Thin Lizzy udrželi živé a svěží pro všechny fanoušky kapely - staré i nové. Nikdo nerespektuje Phila tolik jako já a zpívat jeho písně za poslední dva roky byla pro mne neuvěřitelná čest a něco, na co nikdy nezapomenu. Náš plán byl udržet kapelu na vrcholu, se skvělou show a velkou produkcí ctít vše, čím byl Phil Lynott a celá jeho hvězdná kariéra.
Bez nového alba neudržíme pozornost tisku, a pokud ztratíme dynamiku, kterou jsme získali v průběhu posledních dvou let, máme obavy o značku Thin Lizzy. Proto naše koncertování jako Thin Lizzy letos skončí, jakmile dokončíme evropské turné. Chtěl bych zdůraznit, že tato skutečnost nemusí nutně znamenat, že již nikdy jako Thin Lizzy nevystoupíme. Pokud budou existovat možnosti koncertovat v jiných částech světa, které jsme v této sestavě dosud nenavštívili, pak stále můžeme odehrát nějaké koncerty v roce 2013 i v dalších letech, tedy pokud o nás bude zájem. „

Za celou kapelu a doprovodný personál děkujeme každému z našich fanoušků a příznivců za neuvěřitelné dva roky a podporu, které se nám od nich dostávalo. Těšíme se na shledanou s Vámi v listopadu a prosinci tohoto roku na našich koncertech.

PRAŽSKÝ KONCERT SE Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ PŘESOUVÁ DO LUCERNA MUSIC BARU. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti

U této akce bude u plateb za Vstupenky prostřednictvím platebních karet každému zákazníku platícímu platební kartou naúčtována zvláštní odměna ve výši 2,8% vč. DPH, která bude sloužit zejména k pokrytí nákladů spojených s bankovními poplatky účtovanými bankou za provedení transakce.

Maximalní počet vstupenek na osobu je 8 ks.

Ceny zahrnují konečnou cenu vstupenek včetně poplatků, nezahrnují však případné poštovní poplatky nutné k doručení vstupenek.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Thin Lizzy

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (694 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (774 metrů)

The Emblem HotelPraha (851 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (682 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (464 m)