Přejít na stránky Ticketpro.cz

One Night in Amsterdam - World Tour

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábř. 306/13

Termín: 1.12.2012
Vstupné:

200 Kč, na místě 250 Kč

1prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyclubbingparty


Světové turné "One night in Amsterdam" pokračuje v jeho další destinaci - Club SaSaZu v Praze! Tak jak napovídá jméno, tahle noc bude vše o zážitcích v Nizozemských klubech. Není žádným tajemstvím, že Nizozemský DJi a taneční akce dobili mnoha mista kolem světa a Praha je jejich další destinace! DJ's: Rosh (NL), Passa (NL) support Carlos Squint

ONE NIGHT IN AMSTERDAM - WORLD TOUR Světové turné "One night in Amsterdam" pokračuje v jeho další destinaci - Club SaSaZu v Praze! Tak jak napovídá jméno, tahle noc bude vše o zážitcích v Nizozemských klubech. Není žádným tajemstvím, že Nizozemský DJi a taneční akce dobili mnoha mista kolem světa a Praha je jejich další destinace!

Přinášíme Vám tu nejlepší párty s Nizozemskou příchuti!

Kluby Pacha, The Sign, Sliver, Caleo a krajiny Makedonie, Anglie, Švédsko, Bonaire již hostili tenhle koncept a teď přichází k Vám! Tuhle tu noc Vás vezmeme do Amsterdamu s DJ Rosh a DJ Passa, kteří se proslavili v Nizozemsku a na celým světe dostávají tisíce lidí do varu! Garantují Vám, že s Vámi udělají to jisté!

Klub SaSaZu ponouká perfektní lokaci pro tuhle party, aby se ukázala v tom pravým style! Okouzlující světelná show a ozvučení s Vámi odletí přímo do Amsterdamu na tuhle nezapomenutelnou noc!

Určite nepromeškejte jednu z tyhle svetoznámých party v Praze!
Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.
200 Kč, na místě 250 Kč

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce One Night in Amsterdam -...

Výstaviště HolešovicePraha (1 240 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 997 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 896 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (769 m)