Přejít na stránky Ticketpro.cz

Ephemeric Quintet (DN,PL)

Adresa:

Praha 1, Národní 20

Termín: 17.10.2012

17říjen čtvrtek 01:00

Žánr: festivaljazz


XXXIV. MEZINÁRODNÍ JAZZOVÝ FESTIVAL PRAHA

Projekt Jakuba Konrada Dybzynskieho vznikl na Karl Nielsen Academy of Music. Autorem veškerých kompozic je právě Jakub. Hudba Ephemeric quintet je inspirována především současnou americkou a evropskou tradicí pro kolektivní improvizaci a kompozici. Vlivy: Rudresh Mahanthappa, Branford Marsalis, Tomasz Stańko , Kurt Rosenwinkel, ...
Jakub Dybżyński je absoloventem jazzové akademie Henryka Majewskeho ve Varšavě, student 3. ročníku Carl Nielsen Academy od Music v Dánsku. Zúčastnil se mnoha specializovaných workshopů se jmény jako Brad Mehldau, Ben Street, Jeff Ballard, Rudi Mahall, Tony Malaby, Gretchen Parlato apod. V současné době působí především na dánské scéně, v minulosti vystupoval v Polsku například se sextetem Jazzophon. S projektem Ephemeric quintet se nyní vydává na evropské turné při příležitosti vydání debutového CD.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

26duben pátek 19:00

Nicole Zuraitis Trio

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

26duben pátek 19:00

26duben pátek 19:00

Ubytování v okolí akce Ephemeric Quintet (DN,PL)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (494 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (548 metrů)

ValentinskaPraha (614 metrů)