Přejít na stránky Ticketpro.cz

Mary Popins

Adresa:

Praha 1, Náměstí Republiky 4

Termín: 14.2.2013

14únor čtvrtek 01:00

Žánr: divadlomuzikál


Přeneseme vás do Londýna konce 19. století, do doby, kdy nebylo vždy jednoduché být dítětem a vychovatelky byly jejich častou noční můrou. Ale ne u nás! U nás zažijete mnoho nádherných dobrodružství a splníme spoustu dětských snů, protože se tu exkluzivně na 30 představení zastaví ta nejmilejší a nejoriginálnější chůva všech dob – MARY POPPINS.

MARY POPPINS

MUSICAL PRODUCTION pro všechny malé i velké přiváží tu nejlepší chůvu, jakou si lze přát! Přeneseme vás do Londýna konce 19. století, do doby, kdy nebylo vždy jednoduché být dítětem a vychovatelky byly jejich častou noční můrou. Ale ne u nás! U nás zažijete mnoho nádherných dobrodružství a splníme spoustu dětských snů, protože se tu exkluzivně na 30 představení zastaví ta nejmilejší a nejoriginálnější chůva všech dob – MARY POPPINS.

Rodinný muzikál Mary Poppins, který vznikl na motivy slavné filmové adaptace z roku 1964 (5 Oscarů) v produkci sira Camerona Mackintoshe a společnosti Walt Disney, se po 40 letech dočkal své premiéry a od té doby sklízí úspěchy v Londýně i na Broadwayi.

Na své malé svěřence se těší Monika Absolonová (držitelka Thálie 2011) a Alena Antalová v hlavní roli Mary Poppins v 30 exkluzivních představeních v Divadle Hybernia od února 2013.

Nepropásněte možnost uniknout se svými dětmi do světa fantazie, svobody, barev a splněných přání prostřednictvím strhující hudební show plné tanečních a stepařských čísel!

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mary Popins

Tyn Yard ResidencePraha (347 metrů)

The Emblem HotelPraha (742 metrů)

ValentinskaPraha (864 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (67 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (571 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (931 m)